Mândria țării. Elevul din Costești care a luat la BAC numai note de 10

El este mândria țării. Iulian Lungu, un elev în vârstă de 18 ani, a luat doar note de 10 la toate materiile de la BAC dar și la examenele din acest an.

4 olimpiade câștigate la raion, numai note de zece la toate obiectele și la toate examenele de BAC printre care la română și la matematică – cu aceste realizări se bucură elevul din satul Costești a căror părinți sunt nespuși de mândri de odrasla lor.

„Eu mă strădui foarte mult și mereu mi-a plăcut să învăț. Stăteam zi și noapte ca și Mihai Eminescu și învățam ca nebunul, iar acuma am și rezultatele dorite. În special vecinele de la mine din sat doreau mereu să le dau ore suplimentare și să le ajut și pe ele să atingă rezultate bune, au rămas foarte mulțumite pentru că și el s-au ales cu note de zece.” – ne-a declarat elevul mândru. Din păcate, acesta nu va rămâne în Republica Moldova ci va merge în Statele Unite unde deja a și primit o invitație în calitate de actor – meseria pe care și-a dorit-o întotdeauna. Mai întâi acesta va studia actorie la Harvard, dar s-ar putea întoarce în Republica Moldova.

„Iulian al nostru este un băiat foarte exemplar și suntem foarte mândri de el. Îi mulțumim că deseori venea la noi și ne ajuta la materii, ne pregătea intensiv de examene așa cum știa el mai bine și doar datorită lui noi am putut să trecem mai departe. N-a trebuit să-l plătim niciun ban, un adevărat prieten.”

S-a arătat încântată o vecină și o colegă de-al lui Iulian care a dat și ea bacalaureatul în acest an acumulând două note de zece. Haideți să-l susținem pe Iulian și să-i facem povestea de viață cât mai cunoscută distribuindu-i performanțele!

Articole asemănătoare