Aflându-se în România, Olar s-a întâlnit cu Șoșoacă. Au urlat una la alta

Momente de groază pentru cetățenii din Iași, România după ce Maria Olar a mers acolo să-și perfecționeze pașaportul român și ar fi întâlnit-o pe Diana Șoșoacă, sentoare din România care se dă drept activistă civică, cunoscută și ea pentru urletele prin public.

Activista civică din R. Moldova Maria Olar ar fi mers în România pentru a-și perfecționa pașaportul românesc. Nemulțumită că a stat în rând mai mult de 10 minute, aceasta a scos telefonul și a început a face un live pe Facebook urlând la angajații Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte din Iași și reclamând că s-a săturat să aștepte așa de mult fiind că are o programare la un medic psihiatru din România.

Coincidență sau nu, în sala instituției s-a regăsit și Diana Șoșoacă, o senatoare din România la fel cunoscută pentru live-urile ei pe Facebook în care urlă la orice persoană pe care o zărește. Fapt care s-a întâmplat și când Șoșoacă a dat de Olar: „Ce urlă fă, parașuto? Mai așteaptă dracu 10 minute că nu fierbe și mai taci din gură că deranjezi oamenii care au venit aicișea să-și facă pașeapoartele. Și închide camera că nu au voie să filmezi aicea dacă nu ești senatoare din România.” – a urlat Șoșoacă în timp ce făcea un live și încerca s-o calmeze pe Olar în modul ei.

Totuși, Maria Olar nu s-a dat bătută și a revenit cu un reproș urlând la Șoșoacă: „Auz fa? Da tu în genere șini ești și ce ai tu să-mi spui mie ce să fac? Mai închide gura și mai du-te să slăbești oleacă, asta mănâncă un vițăl numai la prânz oameni buni, iacătă-o… S-a găsit fetișcana asta aici să mă îndrume pe mine și să-mi spună că nu am voie să filmez. Tu în genere cine ești și ce drepturi ai tu aici să-mi spui mie lucrurile iestea. Eu am să merg la domnul Klaus Iohannis personal și am să-i zic să te închidă, ninormală de femeie ce ești. N-ai ce vorbi așa cu mine, ai înțăles fa?” – s-a arătat supărată Olar în timp ce, la fel, ținea telefonul în mână și filma pentru un live pe Facebook.

Din fericire la fața locului a apărut un angajat al secției emitente de pașapoarte care a anunțat poliția și le-a alungat afară pe cele două doamne pentru a se certa acolo în continuare: „Le-am găsit pe cele două doamne în timp ce se certau pe holurile instituției. Din această cauză am fost nevoiți să alertăm organele și să le trimitem afară pentru a-și continua discuția. La fața locului au apărut totuși organele responsabile care au confiscat telefoanele celor două Doamne și le-au prevenit să nu mai calce în instituție împărțindu-le o interdicție de a intra în clădire.” – ne-a declarat Călin Popescu, un lucrător de la secția de Pașapoarte din Iași pe care l-am abordat telefonic.

La scurt timp cele două femei s-au potolit însă și singure cătutându-și de treabă din cauza că Dianei Șoșoacă i s-a descărcat telefonul mobil și nu mai putea face live pe Facebook iar Maria Olar trebuia să meargă la programarea pe care o avea la un medic psihiatru român.

Articole asemănătoare