Maria Olar tot l-a dat pe actorul Johnny Depp pe mâna procurorilor de la noi

Noutăți de ultimă oră. În timp ce actorul Johny Depp se luptă într-un proces de judecată cu fosta sa soție, Amber Heard, din mai multe motive, activista Maria Olar a fost astăzi la procuratură unde la fel l-a dat pe actor în judecată.

Astăzi în jurul amiezei, Olar a fost surprinsă de către mai mulți trecători în fața Procuraturii din Capitală, acolo unde a depus o plângere pe Johy Depp – actorul care joacă rolul principal în cunoscutul film Pirații din Caraibe. Olar și-a motivat decizia astfel:

„Skatina, i-am scris pe feisbuk dar nu a vrut să-mi răspundă. Eu am fost odată la Italia unde am lucrat și l-am văzut acolo la Veneția, am vorbit cu dânsu în Italiană și l-am întrebat dacă a să aibă pentru mine vreun rol în vreun film sau măcar ceva de lucru acolo la America la Goliwud și el mie atuncia mi-a promis că o să mă sune și a să-mi spună. Eu am așteptat o grămada timp, dar mi-a ajuns cuțitul deja. Doar vorbe goale și deșarte, rușine de așa actor. Lasă procuratura să se ocupe de jigodie, că el și așa deamu a fost dat în judecată de fumei-sa fiindcă tot așa o schimbat-o și o venit și prin Moldova pe la Buiucani și umbla pe acolo cu toate terfele, rușine de așa actor milioner.” – ne-a declarat Olar în fața procuraturii, după care a început a șuiera pe acolo.

Pe de-o altă parte, Johny Depp n-a dorit să vorbească cu noi pentru a ne da vreo declarație. Când a auzit numele Maria Olar, acesta ne-a spus să nu-l mai sunăm vreodată și ne-a pus receptorul. Acesta ar putea însă fi adus în curând și în Republica Moldova pentru a se judeca cu Olar.

Articole asemănătoare