Marina Tauber în culmea fericirii după ce a învățat un cuvânt nou în română

Sărbătoare la sediul partidului Șor de la Orhei, acolo unde Marina Tauber a fost întâmpinată cu flori chiar de către membrii partidului. Asta după ce Tauber a învățat un cuvânt nou în limba română.

Zeci de colegi s-au îngrămdit împrejurul Marinei Tauber după ce aceasta a pronunțat astăzi în cadrul unei conferințe un nou cuvânt pe care l-a învățat în limba română și pe care nu-l folosește niciun politician:

„Le mulțumesc colegilor că au venit aici să mă felicite cu un buchet de flori, o șampanie și o cutie de ciocolate. A fost multă muncă, dar am reușit în sfârșit și observ că deseori pe gură îmi iese cuvânturi în limba română pe care nu le știe orișicine. De exemplu astăzi la parlament mi-a venit în gură cuvântul fanfaronadă, aceasta înseamnă când oamenii se laudă pe dânsa singură. Aveam acolo în vedere de un coleg că face prea multă fanfaronadă de asta. Dar ăsta nu-i unicul cuvânt pe care le știu în limba română, este mai multe cuvinte care le cunosc și eu continui să învăț și mai multe fiindcă cred că sunt important să știi limba de stat, mai ales aici la parlament unde avem o subordine foarte montivagantă și o aparență destul de frapantă.” – a citit Tauber de pe o foaie chiar în fața colegilor săi.

Cu această ocazie și Ilan Șor a felicitat-o pe Tauber, spunându-le Orheienilor să fie mândri că doamna Tauber e atât de deșteaptă:

„Doamna Tauber este cia mai deșteaptă femeie din Moldova și din Jora de Jos de la Orhei, nu mai sunt așa femei frumoase și deștepte ca doamna Tauber. Noi îi spunem sincere felicitări și cât mai multe realizări frumoase, să învețe cât mai multe cuvinte și să ni le explice și nouă, că eu tot nu prea cu limba română.” – le-a declarat Șor fanilor săi după care a continuat să vorbească în rusă. Totodată, acesta i-a promis Marinei un cadou sepcial din Israel, n-a menționat însă despre ce cadou ar fi vorba.

Articole asemănătoare