Messi în lacrimi: A părăsit Barcelona pentru a fi transferat la FC Dacia

Lacrimi de tristețe pe fața renumitului jucător de fotbal Lionel Messi care a fost nevoit să-și părăsească echipă FC Barcelona. În schimb, acesta a fost transferat la echipa de Fotbal FC Dacia Chișinău în schimbul a 12 milioane de Euro pe o perioadă de trei ani.

Decizia a fost luată de către fostul club de fotbal în care se afla Lionel Messi fără ca acesta să poată decide dacă vrea să facă parte din echipa FC Dacia sau nu. Jucătorul s-a plâns nu doar de faptul că-i va fi dor de fosta echipă spaniolă ci și de faptul că nu i se pare prea bună decizia de a juca alături de jucătorii moldoveni de fotbal.

Jucătorul s-a plâns unei publicații de presă franceze declarând: „Pentru ce m-au transferat ei la FC Dacia Chișinău? Ce să fac eu acolo? Doar cu toții știm cât de prost joacă jucătorii moldoveni de fotbal, ei mai tare m-ar încurca în jocuri decât m-ar susține fiind că aceștia pur și simplu nu pot juca, nici măcar nu pot să bată o minge cum trebuie. Am avut deja câteva traininguri împreună și din 21 de jucători, 15 au lipsit.. păi vă închipuiți despre ce fel de fotbal mai putem vorbi noi aici?” (pasaj tradus din limba spaniolă) – a declarat Messi indignat de situație.

Potrivit niștor documente jurnalistice care ne-au fost însă trimise redacției, în spatele acestui acord suspicios s-ar ascunde de fapt mafia rusească dar și niște politicieni și oameni de afaceri de la noi din țară implicați în niște scheme. Potrivit documentelor care nu au fost publicate și sunt ținute în secret, în realitate Messi ar fi costat 50 de milioane de Euro și nu doar 12 cum s-a declarat inițial. Restul banilor ar fi plătiți din niște scheme de contrabandă cu anabolizante în care figurează personalități foarte cunoscute și controversate de la noi din țară.

Federația Moldovenească de Fotbal a negat orice acuzații care privesc acest acord dubios. Un ofițer de presă al federației ne-a declarat: „Da ce vă interesează pe voi vapșe ce facem noi și cum facem? Voi ce vreți probleme sau ce? Lăsați în pace așa cum este, Mesi vine la noi ș gata. O să joace și o să vedeți că Moldova noastră va cuceri și Campionata Europeană, ba chiar și cea Mondială. Nu vă băgați nasul unde nu vi-i treaba”

Articole asemănătoare