Metodă de tortură pentru Dodon. În închisoare va asculta non-stop discursurile Nataliei Gavriliță

Administrația penitenciarului numărului 13 s-a gândit la o nouă metodă de tortură pentru Dodon, arestat zilele trecute pentru îmbogățire ilicită și trădare de patrie. Acesta va fi nevoit să asculte discursurile prim-ministrului Gavriliță la un volum maxim și non-stop.

Pentru a-l acomoda pe Dodon cu viața de la închisoare, administrația Penitenciarului Nr. 13 deja s-a și gândit la o mică metodă de tortură pentru Dodon. Nu va fi vorba de nicio metodă fizică și nici nu-i vor fi încălcate drepturile, pur și simplu va fi nevoit s-o asculte pe Gavriliță în fiecare zi:

„Am pregătit o serie de materiale audio de câteva ore bune, extrase din conferințele doamnei Natalia Gavriliță, în special unde aceasta deseori folosește ăă-ul, aaa-ul sau îăă-ul. Aceste materiale audio vor fi difuzate non-stop prin difuzoarele din temnița domnului Dodon, pentru ca acesta s-o asculte non-stop pe doamna Gavriliță. Chiar dacă avocații lui au insistat să-l punem pe Kirkorov în difuzoare, noi am refuzat acest lucru fiindcă nu suntem la o nuntă unde fiecare poate da comenzi muzicale. Totodată, în fiecare oră Dodon va fi nevoit să asculte imnul României și imnul Europei, cu care acesta nicidecum nu se identifică. Iar seara vom difuza răgetele de la protestele care vin să-l susțină, abia așteptăm să-i vedem reacția.” – ne-a declarat un angajat de la penitenciar, responsabil de tehnică.

Dodon a aflat de acest lucru prin avocații săi și nu s-a arătat prea încântat. Acesta va ataca decizia penitenciarului la CEDO:

„Puneți-mi orice altceva, numai nu discursul doamne Gavriliță. Eu v-am spus că am citit săptămâna trecută horoscopul și acolo se zicea că vodoleiul (vărsătorul) ar putea avea probleme cu auzul și n-am crezut, dar iată că aceste lucruri s-au împlinit. Tare sper să se adeverească ce mi-a spus femeia care mi-a ghicit într-un ou, să ies o dată din pușcărie și să devin din nou președinte. Dar eu sunt cu mult mai sigur că ziua aceia va veni, nu ne dăm bătuți.” – a declarat Dodon jurnaliștilor în timp ce era excortat de către CNA într-o celulă cu difuzoare.

Articole asemănătoare