Moldova are gaz. Zeci de Moldoveni s-au îngrămădit la o horă în PMAN

O horă bruscă s-a încins chiar în Piața Marii Adunări Naționale după ce Republica Moldova a reușit în sfârșit să semneze un contract cu compania Gazprom. Câțiva oameni din capitală au ieșit brusc din apartamente, îmbrăcați mai subțirel cu toate că afară e frig, și au întins o horă.

Oamenii se bucură că în sfârșit Republica Moldova a reușit să semneze un contract cu Gazprom pentru următorii 5 ani. De bucurie, unii au ieșit chiar în pijama sau șorți chiar dacă afară este un pic cam frig și s-au alăturat horei la care s-au îngrămădit de la mic la mare. După câteva păhărele de vin fiert, unii nici n-au mai simțit că s-au îmbrăcat în șorți la așa temperaturi.

Plin de extaz, un bărbat din capitală a adus mai multe sticle de vin pentru a-i servi pe cei prezenți iar un market din Capitală le-a oferit oamenilor carne expirată cu 2 zile în urmă pentru a face un frigărui pe cinste și intra și mai mult în ritmul sărbătorii din cauza vestei pe neașteptate. S-au alăturat și câțiva artiști care erau pe drum spre casă și au început a cânta de pentru întreaga mulțime aflată în Piață fără a cere niciun ban. Printre cei care dansau și chiuiau se afla și domnul Vasile Botnari, un bătrân din Capitală pe care l-a copleșit vestea și l-a luat prin surprindere.

„Off doamne, mie apartamentul nu mi-a fost încă încălzit difeli și când azi mă uit la telvizor, văd că acolo ni s-a dat drumu la gaz. M-am dus spre calorifer și hopana, era cald.. știți ce bucurie m-a luat, îmi venea tucma să o pup pe Maria Sandu pentru că s-o rezolvat acolo totuși problema asta și o să avem gaz în următorii ani, așa-s de bucuros iaca mă duc să mănânc o bucățâcă de carne și am să mai dansez câteva hore” – ne-a declarat bărbatul bucuros că în sfârșit va fi gaz destul pentru toată țara.

La doar o oră după întinderea horei lumei i s-a cam făcut frig din cauza că s-a terminat izvarul și nu mai rămăsese cine știe ce carne pe grătar, de aceea mulțimea de oameni s-a cam rărit. La fața locului a sosit și un echipaj al poliției pentru a controla dacă regulil pandemice sunt respectat – poliția s-a ales însă cu câte un păhărel de izvar și o bucățică de carne de iepure de pe grătar.

Articole asemănătoare