Moldova are Talent revine.Valea de la Vorbește Moldova e prima concurentă

Bucurie pentru toți fanii Vorbește Moldova pe care-i așteaptă o altă surpriză la același post de televiziun. Moldova are Talent urmează să revină pe ecranele tuturor după ce a fost filmat un nou sezon în care apar însă tot mai mulți eroi de la Vorbește Moldova, printre ei și Valentina.

Realizatorii emisiunii Moldova are Talent au decis să revină pe ecrane. De această dată aceștia însă le vor invita acolo pe toate persoanele care au apărut cândva și la Vorbește Moldova, pentru a-și demonstra talentul în fața unei întregi țări sau mai bine zis pentru a se face de râs din nou în fața unei țări întregi – exact cum aceștia obișnuiau să o facă și la Vorbește Moldova.

Printre primii concurenți a apărut chiar Valentina Severin de la Vorbește Moldova, femeia care recent și-a certat copilul fiindcă acesta nu a dorit să danseze la un TikTok de-al ei. „Bună ziua, vă rugăm să vă prezentați cine sunteți și la ce-ați venit aici mă rog?” – a întrebat-o Mihai Muntean, unul dintre jurați. La care Valentina, cunoscută ca și Valea, a început a povesti: „Bună seara dragi jurați, vă mulțumesc că m-ați lăsat să vin și aici. Tare îndrăgesc eu emisiunea asta și tot timpu am dorit să arăt și eu talentu meu la dumneavoastră. Văd că domnu Țărnă se uită la mine de parcă vre să mă ia și să ne ducem după scenă, nu vă rușinați domnu Țărnă. Mai pe scurt, eu am venit astăzi aicia să vă arăt cum eu dansez un dans din buric de pe TikTok – eu acasă am exersat de mai de multe ori și niște vecine o zis s mă duc la emisiunea nevoastră, cum îi zice blin, nu contează. Și am venit să-mi arăt talentul aici la dumneavoastră. Puneț vă rog muzica ceia rusească pe care eu v-am trimis-o pe Odnoklassniki.” – a declarat femeia după care a început a dansa. Dansul însă nu le-a prea plăcut celor din juriu.

Valentina nu este unica concurentă. În această ediție a emisiunii a venit și Vasile, tot de la Vorbește Moldova și el – e vorba despre bărbatul care de 11 ani nu mai bea și are probleme cu capul și cu maiura: „Buna sara, am venit să vă povestesc aici niște anigdoate și niște glume foarte de râs dar vă rog eu frumos să vă râdeți și să aplăudați cât mai tare, că altfel eu mă enervez și mă doare capul și vă iau la ușiganie pe toț cu microfonul ista, vă dau în cap cum i-am dat și lu vecinu și mai n-am stat în pușcărie”

Bărbatul de la Vorbește Moldova care susținea că are probleme cu capul.

Pe scenă au apărut și câțiva concurenți care însă erau însă atât de putrezi de beți încât și-au îmbrăcat masca pe cap și nu și-au astupat cum trebuie gura și nasul – a fost nevoie de intervenția pazei pentru a-i escorta de pe scenă, fiindcă aceștia s-au pus în mijlocul scenei și au amenințat că nu vor pleca de acolo până când cineva le va aduce câte o sticlă de vin roșu.

Redactorii emisiunii Moldova are Talent speră că noul format va atinge tot mai multă lume și va provoca tot mai multe discuții și dezbateri în societate, exact cum o face deja emisiunea Vorbește Moldova de la care vor veni toți talentații.

Articole asemănătoare