Moldova l-a trimis pe Țuțu la Jocurile Olimpice: „Le voi dezbate dinții”

Premieră pentru Republica Moldova la Jocurile Olimpice. În acest an țara noastră l-a trimis pe sportivul și fostul deputat Constantin Țuțu pentru a ne reprezenta țara. Țuțu se arată foarte bucuros și este nerăbdător să se bată cu sportivi din diferite țări.

La disciplina de box Țuțu va concura împotriva altor 25 de boxeri din întreaga lume, printre care Mayweather, Muhammad Ali sau Saúl Álvarez. Cu emoții de bucurie, Țuțu ne-a declarat:

„Au trecut deja ani de zile de antrenament și de trenirovkă nebună, zilnic dădeam la bot și acum în sfârșit am ocazia să câștig aceste jocuri olimpice. Îi mulțumesc în special domnului Plahotniuc care mă susține și mi-a dat posibilitatea de a zbura în Japonia, fără susținerea dumnea lui eu nu eram cine sunt astăzi. Eu sunt gata de luptă și promit că le voi dezbate dinții la toți iar țara noastră va câștiga jocurile olimpice, o să vedeți”

Constantin Țuțu este primul sportiv care ne reprezintă țara la jocurile olimpice în categoria box. Din această cauză, procuratura a decis să-i anuleze toate dosarele penale în care acesta este implicat și să-l scutească de amenzi. Ba mai mult, Țuțu va primi o îndemnizație de 50 de mii de lei din partea statului fiind că ne reprezintă țara.

Articole asemănătoare