Moldovean a mers să-şi ceară rinichiul înapoi: „Dă-l în mă-sa de iPhone”

Un bărbat din Capitală a rămas înfuriat pe administrația spitalului la care și-a donat rinichiul pentru un iPhone dar și pe compania Apple. Acesta a mers la spital să-și ceară rinichiul înapoi fiind nemulțumit de unele funcții ale noului său telefon mobil.

Andrei în vârstă de 54 de ani iubitor de tehnologia de ultimă generație a decis să-și vândă rinichiul pentru un iPhone la fel ca vecinul, pentru a nu rămâne în urmă. Dezamăgire însă: noul iPhone nu avea toate funcțiile pe care-l avea cel vechi iar camera și calitatea pozelor l-a dezamăgit pe bărbat.

Tocmai din această cauză acesta a decis să meargă înapoi la spital pentru a-și cere rinichiul înapoi și a renunța la iPhone – însă prea târziu. Rinichiul său ar fi fost deja vândut iar recuperarea nu mai era posibilă. În schimb, administrația spitalului a încercat să-l calmeze pe bărbat promițând să-i ofere o husă gratuită pentru noul său telefon dacă acesta se va liniști – bărbatul a refuzat însă orice ofertă și a hotărât să atace în instanță spitalul și să ceară despăgubiri de 10 milioane de lei de la compania Apple care produce iPhone-urile.

Compania Apple a venit și ea cu o reacție declarând că nu ar avea nimic de făcut cu vânzarea de rinichi, ci doar ar pune spitalelor la dispoziție telefoanele pentru a face mai atractivă donarea organelor. Directorul spitalului privat din Moldova însă declară că toate organele donate pentru iPhone-uri au fost deja vândute mai departe partenerilor săi de afaceri din America de Sud.

Procuratura nu a venit cu o reacție în acest sens, un procuror ne-a declarat însă în secret că acest caz ar urma să fie analizat iar partea care va plăti mai mulți bani ar urma să câștige procesul – așa cum este cazul la mai multe dosare procesate în țara noastră.

În acest sens, mai mulți medici de la noi au ieșit în public și au avertizat lumea să nu-și mai doneze rinichiul pentru un simplu iPhone fiind că acest lucru lasă urmări neplăcute și afectează enorm calitatea vieții.

Articole asemănătoare