Moldovean alungat de la masa de Paște după ce a ciocnit oul dar nu l-a mâncat

Un moldovean din Anenii Noi a stricat sărbătoarea de Paști după ce a refuzat să mănânce oul pe care l-a ciocnit la masa de Paști. Coaja oului ciocnit era deja spartă, așa că bărbatul ar fi trebuit să mănânce oul – acesta s-a opus însă cu rezistență în fața întregii familii.

Sărbătoarea de Paști n-a decurs tocmai cum ar fi trebuit să recurgă la o familie din Anenii Noi. Un bărbat în vârstă de 26 de ani, care urma să le fie viitorul ginere al familiei Gherman, mai nu s-a luat la bătaie cu viitorul său tată socru după ce acesta a ciocnit un ou cu acesta și a refuzat să-l mănânce. Bărbatul a părăsit masa de Paști și a amenințat că-i va da în judecată pe oamenii care ar fi putut să-i devină viitori socri:

„Ei pe mine m-au săturat deamu, parcă eu lor li-s șăstiorca lora. Special mi-au dat un râs de ou care să se spargă, ca eu să pierd și ei să râdă de mine. Păi așa nu se face, mie nu-mi plac ouăle și eu în genere sunt vegan și nu mănânc produse care provin de la animale. Dar ei nu, cică așa spune tradiția. M-au obligat să mănânc oul acela, mai nu mi l-au băgat în gură. Ei și eu m-am enervat și am de gând să-i dau în sud, nu-mi trebuie mie nici pe fiică-sa, nici casa lui pe care ne-a promis-o. Am scris email la procuratură și i-am dat în judecată nu doar pentru că m-au umilit, dar și din cauza abuzului împotriva animalelor. Știți câtă carne și câte ouă erau pe masa aceia, câte animale au trebuit să sufere pentru asta..?” – ne-a declarat bărbatul sosit astăzi la procuratură, care era însă închisă. Pe de-o altă parte, Vasile Gherman în vârstă de 58 de ani, care i-ar putut fi devenit socru bărbatului dat, s-a arătat și el foarte nemulțumit:

„Ce nemernic de om, la ce a mai ciocnit oul acela dacă peurmă nu avea de gând să-l mănânce? El în genere nu vreia să mănânce nici carne de miel, nici sărmăluțe, nici niște catlețăle… Da stai oleacă măi băiete, tu ce mănânci în genere? O zis că el nu mănâncă carne, eu i-am spus că sepoate că postul o trecut deja și așa e la noi, la masa de Paște mâncăm carne ca toată lumea. Tare am rămas dezamăgiți, chiar mă bucur că nu mi-am dat fata pe mâna la așa un om care nu-i bărbat în toată firea, că de altfel mânca oul măcar și tăcea din gură.” – s-a arătat supărat omul.

Articole asemănătoare