Moldovean decedat după ce nu a trimis mai departe un mesaj pe Odnoklassniki la 10 prieteni

Caz tragic într-o familie din Anenii Noi, după ce un bărbat nu a luat în serios mesajul de pe Odnoklassniki pe care trebuia să-l trimită neapărat mai departe la cel puțin 10 prieteni și a decedat.

Este vorba despre Vasile Țurcan, un student de la facultatea de medicină din Chișinău care ar fi ignorat îndemnul prietenilor săi de pe Odnoklassniki să trimită mai departe un anumit mesaj la 10 prieteni, fapt care ar fi adus la decesul său. Mesajul suna în felul următor:

Atenție, MESAJ OFICIAL. Pe data de 1 Iunie 2021 rețeaua socială de Odnoklassniki va fi închisă și toate profilurile de pe ea vor fi șterse. Trimite acest mesaj mai departe la 10 prieteni, astfel vei muri imediat iar profilul tău de Odnoklassniki va fi spart de hackeri. Cu drag, Administrația Odnoklassniki.”

Prea târziu din păcate pentru Vasile, studentului i-ar fi fost spartă conexiunea la internet, fapt care a dus la un atac de cord și la decesul acestuia. Savanții moldoveni nu știu însă încă dacă chiar asta ar fi cauza, aceștia cred că totuși Covidul ar putea fi de vină.

Pe acest caz urmează să-și expună opinia mai mulți experți de la noi, printre care o prezicătoare și o pețitoare, la emisiunea Vorbește Moldova. Tot acolo urmează să fie invitată prietena tânărului, care a scăpat nevătămată fiind că a urmat instrucțiunile mesajului și ar avea de scos la iveală niște secrete pe care vrea să le știe o țară întreagă.

Articole asemănătoare