Moldovean şi-a aruncat soţia şi copiii din casă ca să poată privi fotbal

Caz ieșit din comun la Ungheni după ce un moldovean în vârstă de 36 de ani și-a aruncat soția și copiii afară la miez de noapte pentru a putea viziona mai departe meciul de fotbal. Familia sa a fost nevoită să doarmă în stradă.

Andrei Caraman de la Ungheni s-a enervat chiar la miezul nopții, atunci când copiii și soția s-au pus la cuclare iar el privea meciul dintre Franța și Elveția. Din cauza că acesta țipa prea tare de fiecare dată când se dădea vreun gol, fetița sa de 2 ani și băiețelul de 5 s-au sculat din somn și au început a plângi, deranjându-l pe bărbat să poată privi meciul mai departe.

Deranjat și enervat de proprii copii fiind că nu-l lăsa să privească în pace meciul, Andrei s-a luat la bătaie cu nevastă-sa după care a alungat-o cu totul cu copii afară în toiul nopții și în ploaie închizându-le ușa casei ca să nu poată reveni. Femeia la rândul și-a petrecut noaptea în ploaie cu cei doi copii, dat fiind faptul că nici vecinii, rudele sau chiar poliția nu au putut-o ajuta pentru că erau și ei ocupați cu privirea meciului.

A doua zi femeia a trebuit să meargă la spital cu copiii, dat fiind faptul că ei au răcit. Andrei la rândul său a dat la divorț, pentru ca în viitor să poată privi meciurile de fotbal în liniște fără a fi deranjat de familie.

Articole asemănătoare