Moldoveancă și-a alungat soțul de acasă după ce acesta a turnat tot uleiul de floarea soarelui în rezervorul mașinii

Situațiile de criză îi duc pe unii la idei ieșite din comun. Acest lucru îl arată chiar un bărbat de la Hîncești, Republica Moldova. Enervat de scumpirile carburanților, omul și-a umplut rezervorul mașinii cu ulei de floarea soarelui în loc de benzină. Acesta a fost alungat de acasă chiar de către soție.

Andrei Jîdan, un bărbat din raionul Hîncești, a rămas dezamăgit de scumpirile carburanților din ultima vreme așa că s-a gândit să-și alimenteze mașina cu ulei de floarea soarelui. Acest lucru a lăsat-o pe soția sa Angela foarte dezamăgită – femeia a contactat echipa noastră pentru a se plânge că din cauza bărbatului ei, aceasta nu mai are ulei pentru a găti mâncare:

„Doamne, ce toromac de bărbat mai am – nu se pricepe nicio pleașă în nică, dar face numai prostii. Alaltăseară o umplut nebunul bacul mașinii cu oloi de răsărită… Eu am cumpărat acolo șase sticle de la magazin, că și-așa nu mai sunt fiindcă lumea cumpără ca nebuna. Dar el le-a luat și și-a umplut mașina, iar peurmă încă a și pornit-o, păi mașina ceia s-a pornit dar peurmă s-a auzit o bubuietură acolo în bac.. mai în scurt a stricat mașina ninormalu ce este el. Acum nu numai că n-am cu ce să gătesc, că nu mai găsești ulei nicăieri. Dar nici nu mai avem cu ce să mergem la cumpărături la marketul din oraș. L-am alungat de acasă, da la ce să țin așa bărbat la casă care nici măcar nu se pricepe și nu-i dă prin cap că mașina merge pe benzină, da nu pe ulei de floarea soarelui că altfel o strici – eu îs fimeie și știu lucrul acesta.” – ne-a declarat soția bărbatului. Pe de-o altă parte, Andrei Jîdan, alungat de acasă de către propria soție, susține că va merge la Vorbește Moldova pentru a se plânge unei țări întregi:

“Da vapșe cine-i ea ca să mă alunge de acasă? Casa aceia îi scrisă pe mine și eu am făcut-o cu bani strânși la zarabotcă la Rusia. Ce să fac dacă benzina și-așa-i prea scumpă? Am încercat și eu disperat, zic poate a merge pe ulei de floarea soarelui, dar nicio pleașă nimic și numai mi-am stricat motorul pe-degeaba tui mama mă-sii ei de mașină dar și de femeie. Eu deamu am sunat-o pe doamna Natalia de la Vorbește Moldova și ea m-a invitat la emisiune să-i vorbesc unei lumi întregi ce soție am, parcă-i dezlegată. Păi anul trecut tot ea m-o alungat de acasă și nu voia să mă lase fiindcă i-am călcat pragul de vreo două ori fără mască – asta și în pat dorea să-i port mască că o zis că miros a usturoi, tui mama ei de femeie.” – ni s-a plâns bărbatul.

Pe de-o altă parte, Angela Jîdan susține că-și va lăsa bărbatul înapoi acasă dacă-i va cumpăra cele 6 sticle de ulei din floarea soarelui și dacă va reveni cu o mașină nou nouță.

Articole asemănătoare