Bărbat care s-a trezit din comă după 7 luni a adormit înapoi după ce a primit factura de gaz

Pierdere de speranță pentru medicii de la un spital privat din Capitală după ce un pacient care s-a trezit din comă după 7 luni a căzut din nou în comă. Asta după ce acesta a fost informat despre suma pe care trebuie să o plătească pentru noua factură de gaz pe care a primit-o.

Pacientul căruia îi păstrăm anonimatul s-ar fi trezit după un timp bun în care a stat în comă. Familia l-a vizitat iar spre seară șeful secției a venit la el pentru a-i înmâna factura de gaz pe care acesta trebuia neapărat să o plătească. Dar nefericire – când a auzit de suma de 1600 de lei pe care trebuie să o plătească pentru gazul pe care nici nu l-a folosit, pe pacient l-au apucat durerile de inimă și a căzut înapoi în comă.

Medicii, în special șeful secției se arată pe de-o parte mulțumiți de faptul că bărbatului îi va fi prelungită șederea în spital: „Lăsați-l să stea în comă că nu i-i nimic, să mai stea aici măcar vreo 3-4 luni că ne va aduce numai bine și nouă niște venit. Avem nevoie de bani pentru a repara spitalul și biroul șefului de secție trebuie renovat fiind că televozorul plasmă e vechi, de prin anii 2017 și trebuie neapărat schimbat. Plus la asta în biroul șefului mai este nevoie de o canapea din asta moale, care-ți relaxează spatele.“ – ne-a declarat Andrei Ceban, medicul șef de secție.

Pe de-o altă parte, din cauza că secția spitalului este plină, pacientul din comă ar putea fi pus într-un congelator unde va fi ținut luni iar apoi dezchețat pentru a verifica dacă acesta s-a trezit din comă sau nu – acest lucru este, mai noi, posibil și în țara noastră datorită tehnologiilor de ultimă generație care vin din Statele Unite. Am vrut să-l intervievăm pe bărbatul din comă referitor la situație, dar nu a fost posibil din cauza că acesta încă dormea. Rudele bărbatului se arată însă supărate:

„Tare i-a trebuit să adoarmă înapoi în comă, n-a putut să se trezească și să vină acasă? Noi ne-am săturat să-i tot plătim atâta patul de spital, dar încă mai vor să-i plătim și gazul… pff, lasă-l să se scoale el ca omul să și le plătească.” – s-a arătat enervată sora bărbatului.

Articole asemănătoare