Moldovencele care-și arată țâțele pe Instagram vor fi amendate usturător

O nouă lege ar urma să fie votată chiar la a doua ședință a Parlamentului după mai multe plângeri. Moldovencele care-și arată sânii pe instagram și exagerează ar putea fi amendate usturător, ba chiar le-ar putea fi șters contul de Instagram.

Inițiativa a fost făcută de un deputat din partidul ȘOR care se plânge că în ultima vreme, nepoată-sa postează prea multe poze în care se vede aproape dezbrăcate pe rețeaua socială Instagram. Din această cauză, deputatul cere pedepsirea unui astfel de comportament – spre exemplu ștergerea contului și amendarea cu 500 de unități contravenționale.

Deputatul a declarat că a scris în acest sens un document de 30 de pagini în care își motivează legea, referindu-se în special la protejarea minorilor dar și conduita din internet. Acesta ne-a declarat: „Păi ce e frumos să-ți arăți țâțele prin internături? Trebue de șters așa ceva urgent, eu când mă uit cu soția la filme de multe ori îmi apar reclame cu fel de fel de prostii, doamne ferește. Dar pe Instagramuri e și mai strașnic, nu poți să vezi niște poze normale mai ales în perioada de vară, că toate parcă se măsoare care are țâțele mai mari. Asta a fost o prioritate din programul meu electoral dacă vă uitați mai atenți și de aceea vrea să fac ceea ce am promis cetățenilor.”

Pe de-o altă parte mai mulți tineri, în special băieți între 15 și 23 de ani, au amenințat cu proteste: „Nu e normal să se interzică așa ceva, ce trăim în Coreea de Nord? Nouă ne place să vedem țâțe, mai ales pe instagram.. ce deputații ceia nu tot au fost tineri ca noi și nu tot le plăcea să vadă așa ceva? Ocupați-vă de probleme mai seriose ale țării și lăsați țâțele fetelor în pace, imbecililor” – s-a adresat un tânăr de 19 ani care nu susține interzicerea acestui lucru.

Articole asemănătoare