Moldovenii s-au strâns într-o horă în PMAN pentru a sărbători arestarea lui Dodon

Muzică și voie bună în Piața Marii Adunări Naționale din Capitală, unde astăzi s-au îngrămădit mai mulți moldoveni pentru a întinde o horă și a sărbători arestarea lui Dodon. Pe de-o altă parte, tot acolo protestează o mână de oameni pentru eliberarea lui Dodon.

Mai multă lume s-a adunat în PMAN pentru a ține o horă în cinstea arestării lui Igor Dodon. Ba mai mult, a fost scrisă și o piesă populară pe ritmul căreia lumea a dansat și s-a înveselit. Piesa i-a fost dedicată lui Dodon de către un artist de muzică populară de la noi și se bazează pe o piesă de-a Zinaidei Julea.

Azi este ziua cea mai Mare
Să dansăm ca-n sărbătoare
Că Dodon curând e la răcoare.

Hai să facem roată roată,
Să jucăm ca altă Dată,
Dodon la libertate niciodată.

Nu intra Dodoane-n joc,
Că-ți găsim ac de cojoc,
Că noi îți găsim ac de cojoc.

Să-ți dea domnu sănătate,
Să-ți ierte a tăli păcate.
Mulți ani la pușcărie măi frate.

E sărbătoare și răsună muzica,
Că pe Dodon îl așteaptă închisoarea
Și moldoveanu dă din talpă cât n-ai da.
Igor Dodon la închisoare mult a sta.

Horei s-au adunat însă și mai mulți susținători de-ai Socialiștilor care protestau azi tot în PMAN în semn de susținere pentru Igor Dodon. Aceștia au crezut că e vorba de un concert organizat tot de către Socialiști, așa că, fără a cunoaște ce eveniment ar fi de fapt, s-au alăturat horei și au mâncat și ei câte un cârnăcior fierbinte dar au și băut și câte un pahar de vin în cinstea arestării fostului Președinte al Moldovei Igor Dodon – învinuit de trădare de patrie și îmbogățire ilicită.

Articole asemănătoare