Morari şi-a schimbat statusul pe Facebook: Într-o relaţie cu Platon

După ce a declarat public că are un copil cu controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, fosta jurnalistă TV8 Natalia Morari nu a ezitat și și-a schimbat chiar și statusul pe Facebook care arată acest lucru. Totuși, la scurt timp Morari l-a eliminat pe Platon din status dar și din prieteni.

Pentru a-și arăta adevărata dragoste față de bărbatul cu care a avut mai multe aventuri, Natalia Morari ar fi hotărât să actualizeze acest lucru chiar în profilul său de Facebook mândrindu-se de faptul că în sfârțit a putut declara public și demonstra cât de tare l-a iubit și îl iubește pe Veaceslav Platon, pe care aceasta l-a invitat la multiple emisiuni de la TV8.

Totuși, după ce un val de internauți au început a critica acest lucru, Morari a hotărât să elimine relația sa cu Platon din Facebook, ștergându-l pe Platon și din prieteni. Totodată, Morari a venit mai apoi cu un live pe Instagram unde a declarat că l-a eliminat pe Platon din relație dar și din prieteni de pe Facebook pentru ca lumea să nu creadă că ar fi vorba de un conflict de interese și pentru ca în curând aceasta să se poată întoarce la TV8 fără a mai fi criticată.

Cu toate acestea, Platon nu s-a lăsat bătut. Acesta și-ar fi creat mai multe profiluri de Facebook unde a invitat-o pe Natalia Morari în prieteni și în relație scriindu-i mesaje de dragoste și numindu-o „solnușka” (soare în limba rusă), dar Morari a refuzat acest lucru arătându-le câtorva urmăritori de pe Instagram cum Platon nu vrea să o lase în pace.

Drept consecință, Natalia Morari a anunțat că se va despărți de Facebook pentru o perioadă de timp, dar va posta regulat pe Odnoklassniki și pe Instagram live-uri și va distribui video-uri cu animăluțe drăgălașe, fiind că ea nu mai dorește să vorbească despre Politică, mai ales din cauza că nimeni nu ar mai prea lua-o în serios.

Reamintim că Natalia Morari a anunțat recent faptul că are un copil cu Veaceslav Platon, controversatul om de afaceri acuzat de corupție pe care aceasta l-a invitat chiar la propriile sale emisiuni pentru a-i îmbunătăți imaginea.

Articole asemănătoare