Moș Crăciun prins aseară pe Aeroportul din Chișinău cu 40 de cutii de țigări la el

Surpriză pentru poliția de la Aeroportul Chișinău. Oamenii legii au dat de un bărbat costumat în Moș Crăciun care avea un sac roșu la el în care se aflau vreo 40 de cutii de țigări. Bărbatul ar fi dorit să zboare în Franța pentru a vinde țigările acolo.

Aseară pe la orele 19 poliția a zărit un bărbat mai în vârstă îmbrăcat într-un costum de Moș Crăciun care purta la el un sac roșu și împărțea copiilor aflați pe Aeroport tot felul de jucării. Peste ceva timp, bărbatul suspect a mers să traverseze Gate-ul pentru a fi îmbarcat în avion însă la controlarea sacului său roșu, poliția a dat de mai multe pachete de țigări cumpărate din Republica Moldova pe care bărbatul urma să le vândă în Franța la un preț mai scump.

„Păcat, am vrut să merg la Franța să fac un ban amu de Crăciun că vedeți că și așa vai de capul nostru. Da ce fac eu rău? Că aici în Moldova țigările se vând și în Franța lumea tot fumează, mai ales că eu am fost la un producător așa mai special de la noi și am comandat țigări de Crăciun cu aromă de scorțișoară, fiindcă știu că s-ar vinde tare bine. Păcat că Poliția mi-a confiscat tot sacul, măcar să mi le plătească.” – s-a arătat nemulțumit bărbatul care urma să fie luat pe sus de către polițiști și dus la un inspectorat de poliție pentru a da declarații. Cu toate acestea, și mai mulți părinți de pe Aeroport s-au plâns că odraslele lor n-au primit în dar jucării din sacul lui Moș Crăciun, ci tot niște țigări: „Doamne Ferește, eu vedeam că copchilu meu punea în gură niște țigări și credeam că-s țigări de-acelea de mestecat, știți pe care le cumpăram noi în copilărie.. când văd, din gura copilului mirosea a tutun.. așa că i-am luat țigara din gură și i-am dat-o lui tat-so fiindcă era o țigară de fumat și nu de rugumat.” – susține o mamă care la fel aștepta să fie îmbarcată împreună cu fetița ei de 5 ani și soțul.

Poliția ne atenționează să fim mai precauți în perioada sărbătorilor de iarnă atunci când un oarecare Moș Crăciun sau oarecare femei deghizate în Snegurochka care se plimbă prin Capitală doresc să ne ofere cadouri. Anul trecut mai mulți băieți cu vârstele cuprinse între 18 și 21 de ani ani din Chișinău au fost seduși de către două femei costumate în Snegurochka care în realitate erau niște prostituate.

Articole asemănătoare