„N-are nicidecum probleme de sănătate” – Kremlinul a publicat poze în care Putin arată în formă

sursa pozei: Der Postillon

După ce în ultima vreme prin presă au apărut tot felul de noutăți care sugerează că Putin ar avea probleme de sănătate, autoritățile de la Kremlin au dezmințit aceste informații.

Astfel, cei de la Kremlin au publicat mai multe poze cu Putin care s-ar afla într-o stare foarte bună și au și dat un comunicat de presă în care se susține:

„Domnul Putin este într-o stare perfectă de sănătate, după cum puteți observa în aceste poze. Acesta face sport în fiecare zi, aleargă două sute de metri în doar 30 de secunde, poate să ridice mai mult de 500 de kilograme și poate sări mai ceva ca un iepure. Asta datorită antrenamentelor intense pe care acesta le face în fiecare zi, dar și datorită stilului său alimentar care include caviar, pulpe de cerb și limbă de rinocer. Unii susțin că poza dată ar fi trucată, acest lucru este însă fals. Este vorba de propagandă din vest, americanii nu vor să recunoască că domnul Putin arată așa de bine și că la vârsta sa este într-o așa formă.” – a declarat un ofițier de presă de la Kremlin. Totuși, în unele imagini video apărute pe internet, Putin se ținea de o masă, de parcă s-ar fi temut să nu cadă.

Acest lucru n-a fost comentat de autoritățile de la Kremlin, acestea au mai publicat însă încă o poză în care Putin arată într-o stare destul de bună:

Articole asemănătoare