Năstase părăsește PPDA și devine preot: „Preoții pot frăieri lumea mai bine”

După alegerile parlamentare anticipate la care Partidul lui Andrei Năstase nu a trecut în parlament, fostul politician a decis să părăsească politica și să se devină preot la o Biserică din Anenii Noi. Printre motive s-ar afla salariul mai mare dar și un alt motiv.

Într-un interviu la emisiunea Rusia Liberă moderată de cumătrul lui Năstase de cununie, Andrei Năstase a declarat:

„Am părăsit PPDA pentru că nu mai pot trăi din banii din politică. Mai bine deja plec în Germania, acolo stai pe social și se plătește mai mult decât dacă ești politician la noi în Moldova. Dar știți că eu sunt patriot și am o încredere deosebită în Dumnezeu, de aceea am decis să devin preot. Eu am studiat jurist și puțină teologie, dar Mitropolitul mi-a promis că-mi va da o iscălitură, fiind că eu știu toate rugăciunile pe de rost încă de mic copil. Întrebați-mă Tatăl Nostru, Înger Îngerașul Meu.. eu toate acestea le știu pe de rost, chiar și numele persoanelor eu le pot citi cu o viteză nemaipomenită. Dar sincer, eu cât am fost politician am frăierit uneori lumea, dar să știți că preoții pot frăieri lumea mult mai bine, de aceea eu cred că aș îndeplini condițiile perfect.”

Mitropolitul Vladimir la rândul său i-a înmânat lui Andrei Năstase titlul de Preot și i-a atribuit numele de „Părintele Afanasie”. Acesta ar urma să fie botezat într-o băltoacă de la Anenii Noi.

Postarea anterioară

Se dărâmă Blocul? Voronin: „Tare mi-a trebuit să mă leg cu mucosul ista”

Următoarea postare

Cel mai bătrân deputat din Parlament are 98 de ani, cel mai tânăr 16

Related Posts