Nata Albot despre cazul cu marijuana: „Era de pus în borş”

Nata Albot a revenit cu un răspuns la acuzațiile lui Cavcaliuc după ce ar fi fost acuzată că aceasta a încercat în 2016 să transporte marijuană. Buruienele pe care poliția le-a crezut drept marijuană ar fi fost de fapt pătrunjel de pus în borș.

În cadrul unei emisiuni pe care Nata Albot o conduce, aceasta a declarat că poliția ar fi crezut că buruienile pe care Nata Albot ar fi încercat să le transporte către Canada erau marijuana, când de fapt era vorba de niște pătrunjel uscat primit de la părinți pentru a face borș în Canada.

Poliția ar fi însă crezut că era vorba de marijuană, așa că ar fi extras buruienile începând să și le tragă pe nas. Însuși Cavcaliu ar fi tras pe nas niște pătrunjel crezând că ar fi marijuana. Totodată, jurnaliștii echipei noastre au scos la iveală că polițiștii care ar fi amendat cândva niște doamne în vârstă de la piața centrală fiind că vindeau pătrunjel pe marginea străzii, ar fi făcut-o fiind că aceștia credeau că pătrunjelul era marijuana – dat fiind faptul că la academia de poliție aceștia nu au prea învățat diferența dintre pătrunjel și substanțe pe care nu ar trebui să le pui în borș.

Potrivit unui raport, în perioada ultimilor 3 ani sute de mii de moldoveni care transferau pătrunjel din republica Moldova către o altă țară au primit amenzi usturătoare fiind că vameșii ar fi crezut din propria experiență că pătrunjelul tot poate fi prelucrat și luat pe nas sau chiar fumat în așa fel în cât să te amețească.

Articole asemănătoare