Nata Albot sparge tăcerea ,,Eu nu-s o amatoare să port numai 0,78 de grame la mine”

După atâta timp, în sfârșit a decis să vorbească. Nata Albot a decis să povestească internauților diferența dintre un amator și un profesionst și de ce nu este o variantă bună să porți la tine doar 0,78 de grame.

Desigur că am aflat și poziția soțului acesteia, Andrei Bolocan. Ieri seara, 18.03.22, în jurul orei 19, cunoscuta bloggeriță și jurnalistă Nata Albot a pornit un live pe pagina sa de facebook. După ce au intrat mai mulți oameni în live, aceasta a spus că urmăritorii așteaptă de mai de mult timp ca aceasta să abordeze tema dată într-un live acoperit de ceață, probabil fum: ,,Toți mă întrebați de ceva timp de ce nu am venit cu mai multe detalii legate de cele 0,78 grame de marijuana și dacă este o temă dureroasă pentru mine. Vreau să ajung la urechile tuturor urmăritorilor, nu, nu-mi este rușine de faptul că am fost prinsă. Cel mai mult îmi este rușine pentru că am fost prinsă cu atât de puțin, voi vă închipuiți? Nu vreau să credeți că sunt o amatoare – numai m-au dat de rușine ăștia de prin media de la noi din păcate.”

Reamintim că la data de 20 mai 2021 Nata Albot a fost prinsă cu mai puțin de un gram de marijuana la aeroport. ,,Soțul meu Andrei, și-a făcut și un tricou de culoare piersic la comandă cu o emblemă în piept, 0.78. El este așa, mai umorist la noi și scopul tricoului este cumva de a-și bate joc de mine. La noi în familie nu este primit să te faci de rușine într-un astfel de mod.” De asemenea Nata a declarant că poate era să aibă mai mult în acea zi dar nu s-a abținut și i-a mai tras câteva fumuri cu o seară înainte la petrecerea alături de prieteni.

Unul dintre reporterii noștri a luat legătura cu Andrei Bolocan care în acel moment se afla, din motive necunoscute, la grădiniță.

Andrei Bolocan: Eu am fost supărat pe Nata după acest caz și nu pentru că avea la ea câteva grame, dar pentru că, după cum a spus și ea, avea prea puțin. Noi nu nu vrem să fim considerați niște amatori săraci.
Reporter: Obișnuiți să mai consumați din când în când?
Andrei Bolocan: – Eu personal ador să trag câte un fum și după să încep a filma pentru youtube sau să ies pe scenă. Ce credeți, cum mi-a venit în cap ideea pentru piesa aceia Penis-Vagin? Cu care am fost chiar și la un șou în fața întregii Românii. Am spus că de azi înainte după ce voi mai trage câte-un fum, nu mai ies în fața lumii în viața mea.

Bolocan poartă tricoul 0,78 făcând aluzie la cele 0,78 de grame cu care Nata a fost prinsă. // Sursa Standupovka

De asemenea, Nata a dezvăluit și un mic secret fanilor săi. În următorii ani aceasta ar putea lansa la Chișinău un festival de ierburi unde fiecare va putea aduce tot felul de buruiene precum pătrunjel, mărar sau chiar levănțică din care se va face mai apoi fel de fel de ceaiuri, prafuri dar și condimente.

Articole asemănătoare