Natalia Morari a revenit la TV8 ca să vă ureze un Crăciun Fericit

Surpriză de sărbători pentru toți fanii și susținătorii jurnalistei independente și cinstite Natalia Morari. Aceasta a revenit la TV8 în cadrul unei emisiuni speciale doar pentru a le ura fanilor un Crăciun Fericit, iar apoi a plecat înapoi.

Natalia Morari a revenit chiar azi dimineață în Republica Moldova pentru a ieși la fosta televiziun la care a lucrat în calitate de jurnalistă independentă, TV8, și le-a urat tuturor fanilor ei un Crăciun Fericit și Sărbători Fericite de Iarnă.

„Dragii mei prieteni, fani, cunoscuți și oameni care aveți încredere în mine. Am venit astăzi aici alături de foștii mei dragi colegi, cărora le-am adus câte un cadou chiar din Londra, ca să le urez un Crăciun Fericit. La fel și vouă dragii noștri telespectatori. Crăciunul este o sărbătoare a iubirii aproapelui nostru, o sărbătoare la care ne unim cu toții la masă și ciocnim un păhărel de vin, mâncăm niște caviar și petrecem timpul alături de cei dragi. Crăciunul este o sărbătoare a iertării și uitării, așa că haideți să uităm tot ce-a fost și să iertăm. Am greșit și eu, a grești și Veaceslav Platon sau chiar și Ilan Șor.. dar eu zic să-i iertăm. Eu zic să le mai dăm o șansă, mai dați-mi mie o șansă să-i aduc în fața televizorului și să vă demonstrez unei țări întregi că nici unul dintre ei nu este vinovat. Nici unul dintre ei n-a furat un bănuț, ci i-a lucrat cu sudoare ca fiecare moldovean. Vă urez multă sănătate, fericire vă pup și sper în curând să apar din nou pe ecranele voastre pentru a furniza jurnalism de calitate și în continuare.” – le-a declarat Natalia Morari fanilor ei într-un live la TV8.

Colegile Nataliei Morari s-au arătat copleșite de acest moment: „Wow, nu m-am așteptat că Natașa să fie chiar atât de curajoasă și să iasă în țara unei țări întregi și să mai ceară o șansă. Eu cred că ea chiar de a greșit și chiar de Platon a ei o furat, lasă că o să-i vină și lui timpul dar peurmă să vedeți cum o să se cumințească. Dapăi cu Filat al meu tot așa, după ce-o ieșit din pușcărie să vedeți cum ți l-am pus la punct și i-am interzis să-mi mai cumpere lucruri scumpte din banii furați de la popor. Crăciun Fericit tuturor, dragilor!” – a declarat Gonța fiind contactată de noi.

Articole asemănătoare