Natalia Morari a scris o carte: „Arta de a fi un jurnalist cinstit”

După ce cu câteva luni în urmă Natalia Morari a scos la iveală faptul că aceasta are un copil cu Veaceslav Platon, omul de afaceri urmărit penal în R. Moldova, în tot acest timp jurnalista pare să fi scris o carte pe care a publicat-o astăzi și care se regăsește la câteva buticuri din Londra.

În cartea sa care poartă numele „Arta de a fi un jurnalist cinstit” fost jurnalistă care a concediat din cauza unui conflic de interese povestește despre experiențele sale în activitatea sa jurnalistică dar și despre relația ei secretă cu Veaceslav Platon pe care-l invita la emisiuni pentru a unge lumii ochii că acesta ar fi nevinovat.

„Când iubești pe cineva și sentimentele joacă de-a binelea, atunci simți că poți face cel mai de calitate jurnalism în folosul persoanei pe care o iubești pentru a demonstra că aceasta ar fi nevinovată. Așa mi s-a întâmplat și mie, eu știam de la bun început că Slavic nu este vinovat chiar dacă toți spuneau că acesta ar fi făcut ilegal. Fiind o jurnalistă cu ani de experiență și chiar fost șef redactor, inima mea m-a asigurat că Veaceslav chiar nu a făcut nimic ilegal pentru că eu pe el îl iubeam și îl și iubesc – atât de mult încât îmi aduc aminte de momentele romantice cu Veaceslav prin holurile TV8, când rămâneam amândoi peste noapte și redactam știrile pentru a doua zi, vai ce-aș mai da timpul înapoi să le mai trăiesc o dată. În acele momente simțeam că experimentez pur jurnalismul de calitate pe care nu toate jurnalistele îl pot trăi în deplin” – se arată într-un capitol din cartea proaspăt publicată.

La scurt timp după publicarea cărții au apărut însă și primii critici, printre care însuși iubitul autoarei Veaceslav Platon dar și Cristian Rizea. Platon s-a arătat impresionat de carte evaluând-o drept „capodoperă internațională” și marcând-o drept „O carte excepțională” – lucru pe care Natalia Morari l-a și indicat pe copertă. Cristian Rizea pe de-o altă parte se arată dezamăgit și susține că a citit două capitole din carte dar nu a putut continua: „Această carte scrisă de Nătășica m-a dezamăgit rău, mai ales că l-a mai inclus și pă golanul ăla de Platon care nu dorește să se întoarcă în Republica Moldova fiindcă-i dârdâie ciolanul. Nu vă recomand să citiți această carte fiind că e prea scumpă și nu prea afli nimic din ea, pă live-urile mele afli mai multe, vă spun yo” – le-a declarat Rizea fanilor săi criticând cartea.

Articole asemănătoare