Natalia Morari a zburat la Londra: „Am găsit acolo de lucru la o babă”

Fosta jurnalistă Natalia Morari implicată într-un scandal de proporții după ce a ieșit la iveală că aceasta are un copil de la Veaceslav Platon, a fost surprinsă astăzi pe aeroportul Chișinău în drum spre Londra – unde se află și Platon. Aceasta susține că și-ar fi găsit acolo un loc de muncă.

Morari a fost surprinsă de către jurnaliști după ce a ieșit dintr-o mașină neagră pe fundalul piesei în limba rusă „я уеду жить в Лондон!” (mă mut cu traiul la Londra) iar apoi aceasta a intrat pe o ușă VIP al aeroportului Chișinău pentru a scăpa de întrebările jurnaliștilor și a ajunge cât mai repede în Anglia – acolo unde se află și iubitul său Veaceslav Platon.

Totuși, aceasta a putut fi oprită de către niște jurnaliști și luată la întrebări de ce părăsește Republica Moldova tocmai după ce a dezvăluit despre relația ei cu Platon iar aceasta a răspuns: „Am viața mea privată și trăiesc așa cum vreu, nu mai sunt jurnalistă și lăsați-mă în pace să mă iubesc cu cine vreau eu. Da, plec la Londra fiind că am găsit acolo de lucru la o babă, o doamnă mai în vârstă care mă va plăti de zece ori mai bine decât primeam la TV8. În plus voi fi alături de persoana pe care o iubesc. Nu mai dau declarații și o zi bună vă doresc!” – ne-a mărturisit Natalia Morari care se afla în grabă spre avionul care unește Chișinăul și Londra.

Din surse apropiate Nataliei Morari am aflat însă că jurnalista ar pleca la Londra să facă de fapt și acolo un pic de jurnalism independent ca și în Republica Moldova și să-și petreacă cât de cât timpul lângă Veaceslav Platon căruia i-ar mai fi rămas câteva milioane de Euro din miliardul furat alături de bunul său prieten și fost coleg de clasă Ilan Șor.

Analiștii politici văd acest lucru însă foarte problematic și cred că Morari ar trebui pusă un pic la răcoare la fel ca și Platon și nu lăsată în Anglia la libertate. Liderul unui partid unionist din Republica Moldova i-a și trimis o scrisoare personală reginei Angliei Elisabeta a II-a în care-i cere reginei deportarea lui Platon și a Nataliei Morari și interdicția lor de a se mai afla pe teritoriul Angliei.

Totuși, autoritățile engleze nu vor să-i facă nimic Nataliei Morari mai ales dat fiind faptul că aceasta cunoaște limba engleză la perfecție și este o mare susținătoare a reginei Angliei – acest lucru îl demonstrează chiar faptul că aceasta avea un tablou cu regina Elizabeta pe peretele din fostul său birou de la TV8.

Articole asemănătoare