Natalia Morari revine în jurnalism: „Lumea se plânge că-mi duce lipsa”

Veste bună pentru toți fanii Nataliei Morari, care recent ș-a lăsat de jobul de la Londra pentru a se întoarce înapoi în Republica Moldova. Fosta jurnalistă a primit șansa de a se relansa în jurnalism, de această dată la o emisiune proprie numită Emisiunea care spune numai adevărul la canalul Publika Tv și Tv8.

Astfel, începând din data de 1 aprilie anul curent, Natalia Morari își va putea relua cariera de jurnalistă și va conduce în continuare propriile emisiuni. De această dată aceasta a promis să-l invite din nou pe Platon căruia îi va adresa însă numai întrebări critice:

„Prietenii mei și în genere mai multă lume se plânge că-mi duce lipsa. Eu văd că copilul meu crește și la Londra s-au terminat banii, nici nu știu de ce lucru să mai apuc fiindcă din cauza pandemiei chiar am rămas fără bani – era bine când eram șefă la Tv8 în Moldova. Le mulțumesc din suflet colegilor că m-au primit înapoi, eu le-am promis că de această dată chiar voi spune numai adevărul și mai mult nu voi mai spune minciuni așa cum am făcut în anii trecuți. Vedeți că acum și așa e grea situația în țară, de aceea cred că pentru așa jurnaliști cinstiți ca mine – e foarte important să se întoarcă acasă pentru a face interviuri și emisiuni independente în continuare. De această dată nu o să mă mai sponsorizeze nimeni din politic, eu mi-am găsit alți sponsori dar deocamdată nu le voi da nume fiindcă m-au rugat să-i țin în secret.” – ne-a declarat Morari pe care am contactat-o telefonic.

La rândul lor, fostele colege la fel se bucură că Natalia Morari în sfârșit se va întoarce acasă: „Așa mă bucur pentru ea, nouă colegilor ne este foarte dor. Chiar i-am și pregătit un tort cu numele ei pe care i l-am dăruit și când va reveni la TV mai avem câteva surprize pentru ea chiar în direct. Jurnalismul de calitate e foarte important în țara noastră și de când a plecat Natalia, cu toții am simțit că este foarte greu să găsim o jurnalistă ca ea, fiindcă nimeni n-a dorit să aplice din păcate – din acest motiv am decis să ne acceptăm colega înapoi și să-i mai dăm o șansă – fiecare merită o a doua șansă. Voi ce credeți?” – a fost prima declarație a colegei Angela Gonța despre faptul că Morari se întoarce la o nouă emisiune tv.

Tortul pe care Natalia Morari l-a promit în dar de la colegi.
Articole asemănătoare