Natalia Morari revine, spărgând însă tăcerea: „Am un copil și cu Usatîi”

Nici nu-ți vine să crezi. După ce zilele trecute fosta jurnalistă de la TV8, Natalia Morari, a anunțat că revine în televiziunea din Moldova – astăzi aceasta a mai scos o noutate spărgând tăcerea: pe lângă Platon, aceasta ar mai avea un copil și cu Usatîi.

Noutatea lansată a făcut furori printre internauții care au rămas cu gura căscată la propriu și la figurat. După ce zilele trecute s-a aflat faptul că Usatîi nu mai este împreună cu Nina Crețu, Natalia Morari ar fi găsit momentul potrivit pentru a lansa noutatea mai puțin îmbucurătoare pentru Renatu Usatîi, fost primar de Bălți:

„Știu că în ziua în care am anunțat că am copil cu Slava v-am șocat pe toți de-a dreptul, și vă rog să nu mă judecați atâta că-i viața mea privată și nu-i de nasul nimănui: dar este mai puțin cunoscut faptul că eu am un copil și cu Renato Usatîi, pe care Usatîi însă a preferat să-l ia la dânsu, n-a vrut să-l lase la mine că copilu-i deja mare și el cred că se descurcă. Acest moment e foarte emoționant pentru mine, dar mă simt foarte ușuratică că l-am spus lumii. În curând voi scoate niște declarații uimitoare și despre Rizea dar și despre alții pe care i-am invitat pe la emisiunile mele în trecut, dar până atunci vă mai las un pic în suspans. Pupici.” – le-a scris Morari fanilor săi pe o rețea socială.

Totuși, în pofida declarațiilor Nataliei Morari care au declanșat în societate o telenovelă de-a dreptul spectaculoasă, Usatîi susține că el nu știe de niciun copil: „Da n-are cum, cum să am eu copil cu ea, ce-i cu dânsa? Ea aici precis ceva a încurcat, că noi numai pe la emisiuni ne-am întâlnit dar n-am avut niciodată vreo discuție în privat. Poate ea are în vedere de Cavcaliuc, eu vă arăt documente că eu n-am niciun copil cu dânsa și dacă-i nevoie am să merg și pe la detectorul de minciuni de la Vorbește Moldova.” – a mărturisit Usatîi cu brio în cadrul unei emisiuni.

Experții și analiștii de pe Facebook cred însă că acesta ar putea fi, de fapt, un motiv pentru care Nina Crețu s-ar fi despărțit recent de Usatîi – niciunul dintre aceste lucruri n-au putut fi confirmate.

Din surse apropiate am aflat că la fostul canal unde Natalia Morari a lucrat, ar putea fi lansat în curând un documentar despre aceasta – pentru a mai ridica un pic raitingul canalului.

Articole asemănătoare