Ne mai trebuie NATO? În Republica Moldova a apărut alianța NANTO

Reforme în Republica Moldova care nu este în Organizația Tratatului Atlanticului de Nord cunoscută ca și NATO. Țara noastră și-a format propria alianță care se va chema NANTO.

Noua alianță NANTO, adică Noii Aliații Naționali ai Tuturor Oamenilor, va fi o armată formată din bărbați și femei, în special oameni care sunt nani și nane prin botez și care au vârsta de peste 21 de ani:

„Alianța NANTO va fi o alianță a tuturor nanelor și a tuturor nanilor care doresc să-și apere nepoții aicia acasă. Nu ne trebuie nouă să intrăm în NATO a lor, noi îl avem pe NANTO nostru unde vom investi bani din pensii și din salarii pentru a cumpăra furci, tractoare, icoane și cruci pentru a ne apăra de vrăjmași dar și pentru a ne apăra țara de rău. În alianța noastră pot intra toți nanii și toate nanele care doresc să-și păstreze titlul de nanto și nanta, cu condiția că au pașaport moldovenesc și au luptat cel puțin o dată în viața lor la școală, la grădiniță, nu contează. Totodată, toți cei care vor face parte din NANTO vor fi antrenați de către un master de karate chinezoi, care ne vorbește și limba. O să fibă tare super mai în scurt, a s vedeți.” – ne-a declarat Sergiu, un moldovean revenit recent de peste hotare de unde a și aflat ce înseamnă NATO.

Noua alianță NANTO încă nu a fost recunoscută de către stat, acest lucru s-a putea schimba, mai ales că o grămada demnitari de stat sunt nani și nane:

„NANTO ni se pare un lucru interesant, fiindcă e un nume mai moldovenesc și fiecare știe câte un nan a lu altcineva căruia-i zice nanto sau nanta. Cel mai de folos proiect în cadrul alianței NANTO este că în caz de o persoană din NANTO va merge la vreun botez pentru a deveni nan sau nană, costurile pentru colaci și ștergare vor fi acoperite în întregime de către alianță. Ce-i drept, membrii ei vor fi nevoiți să doneze câte ceva pentru a se alătura alianței.” – ne-a decalart Ghenadie Albeanu, un istoric expert în alianțe care a analizat mai amănunțit alianța NANTO din Republica Moldova.

Reamintim că organizația NATO, Organizaţia Tratatului Nord Atlantic, este o alianță politico-militară ce reunește 30 de țări din Europa și America de Nord, inclusiv România. Printre scopurile NATO se enumeră asigurarea securității țărilor membre, prevenirea războaielor și apărarea.

Articole asemănătoare