Nebunie în Statele Unite. Temperaturile au atins acolo deja peste 80 de grade

Căldură nebună în Statele Unite al Americii, acolo unde în acest an temperaturile au atins apogeul de tocmai 80 de grade de căldură.

Așa ceva nu s-a mai văzut nicăieri în lume. Statele Unite a devenit prima țară în care căldura a devenit din ce în ce mai nebună. Astfel, zilele trecute acolo a fost stabilită temperatura maximă de 80 de grade de căldură – șoc mai ales pentru meteorologii de la noi care chiar s-au arătat deschiși de a oferi asistență autorităților din SUA. În pofida căldurilor mari, autoritățile de acolo încă n-au impus nicio stare de urgență și nici n-au de gând, dat fiind faptul că în ultimii ani astfel de temperaturi sunt destul de normale pe timp de vară.

Pe de-o altă parte, unii clerici precum Mitropolitul Vladimir consideră că acest lucru se întâmplă din cauza păcatelor pe care le comit americanii: „Păi vedeți că în America acolo e tot răul. De acolo vin toate filmele alea pentru adulți, companiile mari de telefoane și de internet și multe alte lucri. Dumnezeu s-a săturat să îndure atâta și de aceea le-a dat optzeci de grade de căldură, unde s-a mai văzut așa ceva? Eu cred că ei trebuie să iasă puțin la credință, să mai meargă acolo să se roage pentru ploaie.” – a declarat Mitropolitul Vladimir în cadrul unei emisiuni cu referire la acest subiect.

Pentru a înfrunta căldurile, Americanii au sateliți de miliarde care filtrează aerul încă din spațiu și încearcă să mențină temperatura cât de cât stabilă.

Articole asemănătoare