Nebunie la filmul Carbon. Spectatorii s-au uitat două ore la niște cărbuni

Premiera filmului Carbon se pare că i-a cam dezamăgit pe unii spectatori care au plătit sute de lei pentru a putea privi filmul tot mai discutat în societate.

Sute de oameni au fost nevoiți să stea două ore într-o sală de cinema pentru a privi niște simpli cărbuni. Organizatorii spun că acest lucru este menționat chiar în titlul filmului:

„Noi i-am avertizat pe toți despre ce va fi vorba și filmul nu degeaba se cheamă Carbon – elementul din care sunt compuși cărbunii. A fost totuși interesant, mai ales când cărbunii s-au aprins, atunci o grămda lumea se uita curioasă ce va fi mai departe. La unii oameni chiar le-a plăcut, ian întrebați-i.” – ne-a declarat Grișa, unul dintre organizatori. Pe de-o altă parte, spectatorii au rămas dezamăgiți: „Ce fel de film e aista? Cărbunii acuma și așa sunt scumpi, dar ni-i mai arată și ne strică dispoziția. Eu puteam să stau acasă să mă uit de acolo la niște cărbuni, dar ei ne-au închis în sală acolo și am fost nevoiți să privim două ore niște simpli cărbuni, nebunie.”

Articole asemănătoare