Nebunie la o nuntă din Capitală. Mirele a cerut-o în căsătorie pe soacră-sa

Situație scandaloasă și ieșită din comun la o nuntă din Capitală. În loc s-o ia de nevastă pe fata cu care a avut o relație timp de doi ani, un bărbat în vârstă de 26 de ani a cerut-o în căsătorie chiar pe soacra mică, adică pe mama miresei în vârstă de 53 de ani care este văduvă.

Nimeni nu s-a așteptat la una ca asta. Nunta a început ca fiecare nuntă, mirele și mireasa păreau mai fericiți ca niciodată. Totul s-a schimbat însă când a intrat mama soacră pe ușă – femeia nu ar fi avut cele mai bune relații cu fiică-sa, ba mai mult, aceasta ar fi avut o relație amoroasă în secret cu prietenul fiicei sale, susține o vecină de-a femeii care a fost și ea la nuntă:

„Ce să vă spun, o familie de nebune. Femeii ăștia i-a decedat bărbatul cu vreo 5 ani în urmă, pe când fata ei avea vrei 19 ani, și de-atunci s-a a apucat de-a umbla cu niauca ba la unul, ba la altul – umbla din colo în coace mai pe scurt. Eu vedeam cum noapte îi săreu gardul tot felul de bărbați, în ultima vreme chiar îl vedeam des pe ginere-so, credeam că fata ei e acasă și că el vine la fată. Dar el venea la soacră-sa, că fata lucra soră medicală la Chișinău și avea și smene de noapte – plus la asta mama cu fiica trăiau în odăi diferite că nu se suportau una pe alta, nu știu de ce. Ei și iaca la nuntă gospodina de soacră a apărut în rochie de mireasă, eu singur n-am înțeles de ce a venit și ea în rochie de mireasă, fiindcă trebuia doar fiică-sa. Dar iaca mirele a cerut-o pe ea în căsătorie, Doamne Ferește – cu așa nebunie a să-l scoale din mormânt pe bărbat-so nebună de femeie. Eu am fost în viața mea la mai multe nunți, dar una ca asta n-am mai văzut…” – ne-a declarat înspăimântată vecina.

Am încercat să aflăm însuși de la mama miresei de ce a decurs la un astfel de gest disperat, iar aceasta a fost gata să ne vorbească pentru a lăsa o impresie rea despre fiică-sa: „Știți, fiică-mea e o c*vă, e poamă bună și ea – îmi urăsc fiica sincer să vă spun. Fiindcă eu după ce-a murit tat-so apăi am avut un bărbat care mă iubea și mă respecta, dar iaca ea s-o dat la dânsu și din cauza ei, fiindcă pe ei doi îi mânca și au avut acolo ceva, am fost nevoită să-l alung pe acela de la noi să nu-l mai văd în ochi. Și iată de atunci eu n-o mai pot suporta pe proasta asta de copilă a mea, iată că eu i-am furat acum bărbatul și l-am făcut să mă iubească pe mine. Așa îi trebuie, eu am așteptat special să-i vină nunta și peurmă s-o dau drept în gât. Fiindcă eu pe Gicu chiar îl iubesc, chiar dacă el e cu vreo douăzeci de ani mai tânăr decât mine, asta nu-i o problemă – numai el știe cât de grijulie eu pot fi și că eu lui îi pot oferi ceea ce fiică-mea nu-i va putea oferi niciodată.” – a încercat femeia să se justifice.

La rândul ei, supărată că propria mamă i-a furat mirele chiar la nunta sa în fața a sute de oameni – fiica a decis totuși să-și părăsească mama o dată și pentru totdeauna și să-l contacteze pe fostul concubin al mamei sale pentru a-i propune din nou o relație. Totodată, aceasta a anunțat că va merge la Vorbește Moldova pentru a arăta cât de rea este de fapt propria mamă dar și pentru a scoate la iveală detalii uluitoare pe care ar trebui să le afle neapărat o țară întreagă.

Articole asemănătoare