Nebunie la OrheiLand! S-a desprins un trenuleț care a fost produs în China

Momente de groază la OrheiLand, acolo unde astăzi un trenuleț s-a desprins de celelalte trenulețe și a căzut în gol. Din fericire nimeni n-a avut de suferit datorită sistemului de amortizare pe care trenuțul îl deținea. Tauber s-a arătat foarte supărată și mai n-a început a plânge din această cauză.

În pofida restricțiilor din toată țara, dis de dimineață au venit sute de mămici cu odraslele lor pentru a le da puțin în caruselul de la OrheiLand. După ce s-a observat că unuia dintre trenulețe i s-au cam ușurat șuruburile, tehnicienii de la OrheiLand au sfredelit un pic trenuțul dat și l-au mai prins în trei șuruburi însă fără succes. Spre seară trenulețul s-a desprins de celelalte trenulețe și a căzut în gol. În timp ce unii maturi din trenuleț s-au speriat groaznic, copiii au început a râde și a țipa de bucurie crezând că această eroare tehnică ar fi parte al programului distractiv.

„Eu cu Colea azi după ce am băut câteva pahare de jin am observat noi că trenuțu cela de mai de sus o început a rage și noi de-odată știam că acolo ceva bălămălile s-o dat drumu. Așa că după ce le-o venit rându la toți copiii care stăteau în rând, după amiază, am fost cu Colea și am reparat oleacă trenuțu cela, i-am pus noi niște bălămăli, niște clei acolo cum știm noi. I-am sfredelit chiar și câteva borți în plus ca să se țină mai bine, dar n-a fost să fie. Din păcate s-o dat drumu și o căzut noi când am văst ne-am spăriet și ne rugam să nu se întâmple nică la lume. Din fericire domnu Șor parcă a și prevăzut așa situații, trenulețu ave tormoz de-acela cum îi spune, amortizare de-aceea, și n-o pățit nimeni nică, oamenii s-au dat jos bucuroș că nu li s-a întâmplat nică, dar copiii mai vreieu o dată. O fost vesel mai în scurt.” – ne-a declarat Costel Jardan, unul dintre paznicii Orheiland care ar fi ajutat la reparația trenulețului.

După acest incident care din fericire n-a fost o tragedie, și Ilan Șor a venit cu un mesaj către lume. Acesta a acuzat-o pe Maia Sandu și pe PAS că doar din cauza lor trenulețul s-ar fi desprins: „Dragi cetățeni, îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat astăzi la noi la Orhei, nu trebuia să se întâmple. Dar noi nu suntem de vină, știți cine este de vină? Maia Sandu și cu partidu ei, uite ei îs de vină. Eu am surse care mi-au comunicat mai din timp că i-au văzut pe-alde Alaiba la Orheiland cum răsuceu găicile la caruseluri și au dat drumul la șuruburi, asta mi-a spus-o chiar Ceban, voiau numai să distrugă special ca lumea să nu mai vreie să vină la Orheiland din cauza pandemiei. Voi vă dați seama ce tragedie putea fi? Bine că eu am dat oleacă mai scump și unele caruseluri de la OrheiLand au sistem de amortizare.” – le-a comunicat Șor fanilor săi.

Și Tauber a rămas șocată în urma celor întâmplate. Aceasta nu a dorit însă să ofere nicio declarație din cauza că era ocupată cu pedichiura pentru că are mâine o întâlnire cu niște cetățeni din Orhei. Mai mulți părinți prezenți la Orheiland s-au arătat însă îngrijorați de incident și au declarat că mai bine vor merge la un carusel și vor plăti bani, dar măcar vor ști că este mai sigur pentru picii lor: „Doamne ferește, eu pe Ionel mai mult la Orheiland n-am să-l mai duc, da închipuiți-vă Doamne ferește dacă ne pălea trenulețu cela măsii? Mai bine te duci la Chișinău și plătești un 40 lei dar măcar știi că caruselul cela e împins de niște bărbați dar nu de motoarele celea care te pot lovi.” – a declarat o mămică îngrijorată referindu-se la caruselul din Chișinău prezentat în video-ul de mai de jos:

Articole asemănătoare