Nina Crețu sparge tăcerea: „Renato îmi este unchi, nu iubit”

O nouă bombă mondenă în spațiul moldovenesc datorită căreia vom putea dormi mai bine noaptea. După ce în ultima vreme sora lui Emilian Crețu, Nina Crețu, a fost observată tot mai des alături de Renato Usatîi, aceasta a și venit cu unele precizări pentru a opri confuzia și bârfele din rândul oamenilor de la noi.

Chiar dacă cei doi au apărut în ipostaze care nu prea sugerează că ar fi rude, Nina Crețu a ieșit totuși într-un live pe Instagram dând de înțeles că Usatîi nu-i este iubit, ci doar un simplu unchi grijuliu care a hotărât să-i finanțeze călătoriile și care s-a oferit să petreacă mai mult timp cu ea pentru că-i pasă.

„Off, ce mai bârfește lumea noastră în loc să-și bată capul de sine însuși. Dacă te apucă de mână un bărbat apăi gata, e iubit sau prieten, ce-i cu voi lume? Renato nu-mi este iubit, el este unchiul meu care are grijă de mine și mă alintă așa cum îmi place mie. Ce-i drept îmi este unchi de-al doilea, adică a fost căsătorit cu o mătușă de-a mea cred că mai demult, nici nu prea știu, dar s-a despărțit mai peurmă și a decis să se împrietenească cu mine. Suntem simpli prieteni și nimic mai mult. Oricine și-ar dori așa un unchi ca Renato, el este foarte bravo, mă alintă și îmi cumpără tot ce vreau eu. Păcat că lumea de la noi e atât de invidioasă și cu o gândire atât de veche că nici măcar nu poate face diferența dintre un unchi și un iubit.” – s-a arătat dezamăgită vlogherița. Cu toate acestea, Renato Usatîi susține că pentru el Nina ar fi mai mult decât o simplă nepoată și că lumea n-ar trebui să bârfească atât de mult despre cei doi, ci să-i lase în pace să-și trăiască viața așa cum doresc ei:

„Ninuța este bobocelul meu și eu am grijă de ea așa cum doresc eu și cum îmi place mie. De ce-i interesează pe oameni așa de tare ce facem noi? Da, mai punem pe instagram câte un videc cum mergem în mașină, mergem pe la Zoo, dar asta noi punem ca amintire ca să ne uităm la bătrânețe și să ne amintim despre momentele tinereții noastre, dar nu punem ca să vadă alții și să ne bârfească atâta. Lumea decât ar judeca mai bine ar da ei din buzunarul lor și ar face pentru Moldova atâta cât am făcut eu din banii mei proprii, fiți mai buni și înainte să judecați pe alții, uitați-vă în Oglindă. Să vă văd pe voi în Dubai să mergeți în așa mașini ca mine, muritorilor.” – le-a declarat Usatîi, mai în glumă mai în serios, fanilor săi de pe Instagram, după care a început a cânta un karaoke în limba rusă.


Promo  Stai acasă ca o lene și n-ai de lucru? Caută un loc de muncă în Moldova pe delucru.md dând un click aici

Ba mai mult, pentru a mai calma spiritele, cei doi au postat și un dans exclusiv pentru fanii lor de pe Instagram:

Nina Crețu și Renato Usatîi dansează
Articole asemănătoare