Noi măsuri anti-Covid: în troleibuzele din Chișinău nu vor fi lăsate mai mult de 300 de persoane

Moldfy

Din cauza răspândirii rapide din ultima vreme a Coronavirusului, Primăria Chișinăului a anunțat noi restricții anti-Covid pentru cetățenii din capitală dar și din suburbiile Chișinăului. Care sunt acestea afli în articolul ce urmează.

 • În troleibuze nu vor fi lăsate mai mult de 300 de persoane
  Pentru a lua măsuri împotriva troleibuzelor arhipline, primăria a decis să reducă numărul de persoane care vor fi lăsat în interiorul lor. Astfel, de acum înainte vor putea urca 300 de persoane inclusiv șoferul.
 • Mesele în restaurante și localuri se vor lua doar cu mască
  Nu este o practică nouă, acest lucru este deja răspândit în Statele Unite, acolo unde se port măști cu o gaură pe care o poți deschide atunci când mănânci sau bei ceva.
 • Închiderea frezeriilor și a saloanelor de frumusețe
  Prin această restricție primăria speră că tot mai multe persoane vor deveni urâte și nu vor mai dori să iasă din casă, reducând numărul de infectări cu virusul.
 • Cluburile și barurile de noapte rămân deschise
  Din cauza mai multor funcționari de la primărie care vizitează des cluburile și barurile de noapte, consiliul primăriei din Chișinău a hotărât să lase aceste localuri deschise, cu condiția că se va ține distanța socială.
 • Azilurile de bătrâni se închid
  Dat fiind faptul că oamenii bătrâni se pot infecta mai ușor de Covid, primăria a decis să închidă azilurile iar pe bătrâni să-i trimită acasă la copiii lor.
 • Prepararea mămăligii cu brânză, jumere și pepeni murați
  La gătirea mămăligii cu brânză și jumerele nu sunt necesar oarecare restricții. Acest lucru rămâne, din fericire, în continuare permis.

Postarea anterioară

Povestea domnului Ion, un medic din Chișinău care a tratat 50 de paciente de Covid

Următoarea postare

Bill Gates va veni la Chișinău fiind că la Parlament nu mai merge Windows-ul

Related Posts