Netflix va lansa serialul “The Trenirovka” cu Constantin Țuțu în rolul principal

Serialele biografice devin cu fermitate un trend tot mai influent în ultimii ani, astfel serviciul de streaming Netflix, recent lansat și în Moldova, a decis să-și surprindă cei 27 de abonaţi înregistraţi pe teritoriul țării noastre cu un nou film care ar putea deveni o senzație mondială. Este vorba de nimeni altul decât Țuțu.

Directorul responsabil de ecranizare, Steven Dickhead, ne asigură că scenariul primului sezon “The Trenirovka” a fost aprobat încă toamna precedentă, însă filmările erau veşnic anulate din anumite circumstanţe, precum pandemia sau din cauza că Țuțu nu mai avea timp de filmări din cauza trenirovcii și abedului:

“Imediat după ce bugetul a fost alocat, iar Tom Cruise şi Angelina Jolie au acceptat rolurile secundare, am mers împreună eu producătorul cu alți actori în beciul de la Cricova și i-am tras acolo o beție fiindcă ne-am bucurat și am știut că noua producție Netflix va avea succes foarta mare și va fi urmărită și de foarte mulți oameni din Europa sau din Statele Unite. Sperăm ca domnul Țuțu să accepte rolul principal, fiindcă cu părere de rău acesta încă nu ne-a dat un răspuns exact și a fost prea ocupat în ultima vreme.” – ne-a declarat regizorul Dickhead – producător a sute de filme vestite în întreaga lume.

La rândul său, Țuțu ca protagonist a celor 12 episoade planificate, nu s-a arătat prea încântat de noul rol din cauza că acesta ar trebui să joace rolul unui mafiot – rol care ar putea fi jucat cu mult mai bine de către Cristian Rizea.

“Mai pe scurt v nature m-o sunat paţanaşii o lună în urmă că caută istorii cu dvij, adică oameni care o încercat de tăte câte oleacă. Tipa sport, politică, miliarde, una alta. Eu am fost ocupat cu trenirovka, fiindcă am o ușiganie acolo în Japonia, un fel de karată kong-fung, și n-am avut timp din cauza antrenamentelor. Dar mă mai gândesc, mai ales că băieții de la Netflix au spus că-mi oferă acolo și niște bani una alta, cred că am să accept rolul că pân la urma urmei acolo-i vorba mai degrabă de un personaj fictiv, doar știți că eu sunt un om cinstit și la locul meu și niciodată n-am fost implicat în vreo schemă.” – ne-a declarat Constantin Țuțu pe care l-am contactat pentru a-l întreba dacă va accepta sau nu rolul de personaj principal al serialului căruia deja i-a și fost lansat o copertă.

Anterior, Netflix a mai efectuat fel de fel de tratative cu scopul ecranizării unor biografii captivante, precum istoria lui Vladimir Plahotniuc, cu titlu “Escape from Moldova”, cea a lui Ilan Șor – “The Wolf of Orhei Street” sau a lui Filat: “The End of F***ing”. Însă, conform asigurărilor, doar aventurile lui Țuțu ar prezenta un veritabil mix de acţiune, comedie neagră, thriller politic, horror, art-house dar și un pic de erotică politică.

Conducerea Netflix, în colaborare cu ex-deputatul Constantin Țuțu, preconizează pe data de 9 februarie lansarea unui nou hit TV, ce va prezenta pe arena internaţională tipajul unui moldovean pur cae nu știe altceva decât trenirovka și abedul.

Articole asemănătoare