Noul sezon Dom-2 se va filma în R. Moldova. Și Chirtoacă va participa

Premieră pentru Republica Moldova. Cel mai performant show din CSI Dom-2 se va filma chiar la Chișinău. În cadrul acestei emisiuni, organizatorii invită mai multe persoane fără pereche pentru a întâlni dragostea la un proiect televizat, în care participanții se vor afla sub camere 24 de ore.

De acest show s-a interesat si fostul primar Dorin Chirtoacă care s-a arătat foarte copleșit de invitație și a făcut o postare pe instagram în care le-a împărtășit fanilor bucuria sa:

„Eu demult sufăr din dragoste, acest show este ultima mea scăpare de a-mi întâlni iubirea. Din păcate, după Anișoara, nu am mai avut norocul de a mă îndrăgosti. Am umblat și pe la babe, mi-au citit în cărți, și nici una nu mi-a dat un răspuns. Am fost și la Saharna să arunce pe Necuratu din mine, și totul pe alăturea. Am fost și la Hai să ne Căsătorim dar din păcate nu mi-a prea mers nici acolo, că acolo le invită pe toate proastele. Oameni buni, vă rog să mă înțelegeți, și să nu mă judecați, eu tot sunt om, și am nevoie de o dragoste curată. Vă promit că la show o să am un comportament decent, și o să fac tot posibilul s-o uit pe Anișoara. Rog pe organizatori să-mi găsească o fată care seamană cu Ana și să fie blondă că eu tare iubesc blondele.”

Organizatorii deja au înregistrat peste 1500 de solicitări iar castingul deja a și început în Federația Rusă. Proiectul televizat va fi difuzat zilnic în fiecare zi, sponsorii principali fiind Moldova 1 și Durex. Experții au întâmpinat acest proiect cu bucurie, ei susțin că astfel mai mulți tineri se vor căsători, și mai mulți copii se vor naște iar în rezultat, Republica Moldova va avea în viitor și mai mulți lucrători care vor plăti pensiile bătrânilor.

Ministerul de Cultură speră că de acum și mai mulți adolescenți vor privi des Dom-2, decât să stea pe TikTok să privească toate prostiile de acolo. Totodată, mai mulți bloggeri moldoveni dar și o politiciană de la noi și-au arătat interesul de a ocupa funcția de prezentator, printre care Ivan White, Marina Tauber dar și muzicantul Valera Leovskii. Organizatorii se gândesc însă să-i invite ca prezentatori pe Tauber și pe Șor, dat fiind faptul că aceștia sponsorizează evenimentul și au promis să închirieze OrheiLandul pentru ca să se filmeze și acolo câteva episoade.

La deschiderea proiectului se planifică un concert la care va participa Carla’s Dreams, Igor Cuciu, Filip Kirkorov dar și Sofia Rotaru. În plus, șoul televizta va fi afișat pe NTV dar și pe alte canale de-ale Socialiștilor, fiindcă susținătorii Socialiștilor de obicei îndrăgesc așa emisiuni televizate.

Articole asemănătoare