Nu doar iPhone. Dodon a procurat Galinei din banii statului și alte lucruri scumpe

După ce zilele trecute Preșidinția r. Moldova a scos la iveală documente care demonstrează faptul că Igor Dodon și-a procurat iPhone din banii poporului, astăzi au apărut noi documente în presă care demonstrează și alte lucuri pe care Dodon și le-a cumpărat atât lui, cât și soției sale Galina.

Este vorba printre altele despre două vibratoare din Elveția pe care Dodon i le-a dăruit Galinei în anul 2019 cu ocazia zilei îndrăgostiților. Costul total al acestor două vibratoare se ridică la 1200 de Euro, adică circa 26 de mii de lei.

Potrivit producătorului, vibratorul este scump nu doar din cauza faptului că poate fi conectat cu o aplicație iPhone, dar și pentru că poți mesteca cu el mămăliga sau chiar poți face o piure de cartofi ca la mama acasă.

Din documentul confidențial de la Președinție mai reiese că Dodon a procurat și alte lucruri din banii cetățenilor, unele dintre aceste lucruri lasă semne mari de întrebare: o toaletă pe care încape toată familia, o păpușă gonflabilă, un ursuleț de pluș care cântă imnul fostei Uniuni Sovietice, un tablou scump cu Lenin și multe alte lucruri.

Articole asemănătoare