Nu-i mai merge cu actoria. Emilian Crețu s-a angajat la stroikă (construcții)

Șoc în șoubizul moldovenesc care. Renumitul actor Baba Dora, cunoscut ca și Emilian Crețu, a decis să se lase de actorie pentru a munci o vreme la construcții sau la stroikă, cum spun moldovenii.

Pentru a vedea în sfârșit cum se face banul cu sudoare, Emilian Crețu s-a angajat la construcții după ce a auzit că acolo se fac cu mulți mai mulți bani decât în actorie. Actorul a fost convins chiar de către ginerele său, Renato Usatîi, care l-a luat cu el în Dubai pentru a construi acolo clădiri Zgârie-Nori.

Prima clădire pe care Crețu ar urma s-o construiască este chiar la comanda ginerelui său Usatîi. Crețu va clădi alături de alți 30 de lucrători din Federația Rusă, 5 din India și 8 din Moldova iar proiectul urmează să fie finisat la finele anului 2024: „Eu lui Emilian i-am promis că dacă clădirea o să fie frumoasă și o să se primească totul pricolina, atunci îi pun numele clădirii drept Crețu Tower – acolo vom deschide mai multe magazine, cluburi, baruri, biloturi dar și un etaj cu propria emisiunea a lui Emilian unde-și va putea filma de acolo toate nebuniile. Dar mai întâi lasă-l să construiască clădirea.” – ne-a declarat Renato Usatîi care ar urma să dețină patru etaje din clădirea de 19 etaje care va fi construită.

Totuși, nu se știe dacă actorul chiar va rămâne să lucreze la construcții. Acesta a început-o de trei zile în urmă și chiar din prima zi mai n-a început a plânge din cauza că și-a zgârâiat unghia de la degetul mic iar praful i-a acoperit machiajul de pe față.

Articole asemănătoare