O babă din Capitală a țipat la un cuplu într-un troleibuz: „Îmbălați-vă acasă!”

În după-amiaza asta, o babă mai nu a sărit la bătaie unui cuplu în troleibuz. Aceasta ar fi fost deranjată de îmbălăturile tinerilor care îi stăteau fix în față și ar fi deranjat-o. Pe lângă faptul că se pupau fără nesimțire, se mai și auzeau zgomote din gura lor care o scăteau din sărite.

De nervi, baba a ridicat bastonul și a început să țipe la ei:

,,Da și cu totu și-o iesit din minți jenerația asta? Simț n-au în ei să steie în fața mea și să se lingă pe față. Așa șeva n-am mai văzut de când eu îmblu prin troleibuzu ista bată-l vina. Mi-am făcut cruce și le-am zis la hulughi să se îmbele acasă, că parcă am fost și eu tânără dar așa nebunii și chiar de ne mai pupam și ne mai linjeam pe bot, da nu în fața lumii bată-vă Dumnezău să vă bată. Copchiii în ziua de azi și-au ieșit din minți.” – ne-a declarat femeia mai în vârstă în timp ce venele îi erau încordate și tensiunea ridicată.

Taxatoarea troleibuzului a început să liniștească doamna mai în vârstă pentru că își ieșise de sub control. Aceasta a spus în șoaptă câteva rugăciuni și i-a blăstămat pe cei doi tineri, fapt care i-a îngrozit pe pasageri. Majoritatea pasagerilor fiind nevoiți să coboare din troleibuz, nu doar din cauza că era cald, dar și din cauza taxatoarei care nu era mai departe decât doamna mai în vârstă.

,,Vă spun eu cum stau lucrurile. Acestei babe îi este ciudă de crapă. Crezi că nu ar fi vrut să fie în locul fetei? Încă cum, se vedea pe fața ei dorința și lipsa unui bărbat. Nu ați văzut-o cum își mușca buzele în timp ce se uita la ei? Mai nu saliva acolo. Zic eu că a fost teatru degeaba astăzi în troleibuz, știți cum babele, se anină de orice mărunțiș.” – ne-a declarat un pasager uimit de cele văzute.

Cu bastonul în mână, baba a coborât câteva stații mai târziu și i-a dat pe tineri la poliție pe motiv că aceștia nu purtau mască, chiar dacă ea tot n-a purtat o mască.

Articole asemănătoare