O mamă din Capitală a mers la grădiniță și l-a mușcat pe copilul care a mușcat-o pe fiică-sa

Caz ieșit din comun la o grădiniță din Chișinău. O mamă a apărut în grupa mijlocie a grădiniței pentru a se răzbuna pe un copil de 4 ani mușcându-l de mână din cauza că, anterior, acesta ar fi mușcat-o pe fiica femeii tot de mână.

Cu câteva zile în urmă între Ionuț în vârstă de 4 anișori și Anișoara de 5 anișori s-a iscat o ceartă la grădiniță din cauza unei jucării pe care aceștia nu o puteau împărți. Văzând că nu prea are șanse să obțină jucăria, Ionuț a mușcat-o pe Anișoara de mână făcând-o pe fetiță să plângă și învinițindu-i mâna.

Ajunsă acasă, Anișoara i-a povestit mamei despre cele întâmplate și despre faptul că educătoarea nu s-a mestecat pentru a despărți copiii de la a se certa. Văzând mâna umflată a fiicei sale și auzind cele spuse, mama Anișoarei în vârstă de 29 de ani a decis însuși să vină la grădiniță pentru a rezolva situația și a-i arăta lui Ionuț că mai mult n-are ce se lega de fiica ei. În dimineața următoare, când femeia de 29 de ani a dus-o pe fiica ei la grădiniță, aceasta a intrat în grupă și l-a mușcat pe băiețel de mână pentru a se răzbuna pe faptul că acesta a mușcat-o și el pe fiică-sa de mână. Femeia a fost însă prinsă de educătoare chiar în timp ce l-a mușcat pe băiat de mână, fiind că acesta a început a plânge și a striga din cauza durerii. Educătoarea grădiniței ne-a contactat înspăimântată pentru a ne povesti despre incident dar și despre mama în vârstă de 29 de ani care l-a mușcat pe copilul străin de 4 ani:

„Doamne ferește, eu când am văzut-o pe nălucă chiar am încremenit sincer să vă spun. Asta nu-i femeie sănătoasă. Cum măi să vii la grădiniță și să-l muști de mâncă așa de tare pe un copil fiind că ți-a mușcat fiica de mână, tu ce tot ești un copil mic sau ce? Trebuia până la urma urmei să-mi spună mie că a deranjat-o și eu pe dânsu îl păleam cu varga la cur față de toată grupa sau îl puneam cu genunchii goi pe cărbuni pentru câteva ore, dar chiar tare nebună trebuie să mai fii să procedezi în așa hal. Eu cred că femeia asta are nevoie de vreun psihiatru dacă sincer să vă spun” – ne-a declarat educătoarea grupei mijlocii Zinaida Coropcean.

Am contactat-o pe mămica fetiței pentru a o întreba de ce a procedat în așa fel cu un băiețel de 4 ani iar aceasta ne-a mărturisit: „De fata mea nu are ce se atinge, gnidă mititică ce este el. Și ce dacă are 4 ani? El j e tot om, nu? Eu când eram mititică apăi câtă ușigane am mâncat de la mama, am și chicat în cap de câteva ori de la asta și uite ptiu, parcă nu mi-i nică și încă-s sănătoasă ohoho” – ne-a spus femeia.

Amintim că acesta nu este primul caz de acest fel. Anul trecut aceeași mamă a venit la grădiniță și le-a stricat puzzle-ul la trei copii după ce aceștia nu au dorit să se joace cu fiică-sa și au făcut-o să plângă.

Articole asemănătoare