O mână de bețivi a ieșit astăzi la protestul din Capitală pentru a ne face ordine în țară

Mai mulți bețivi din toată țara s-au adunat astăzi la protestul din Capitală pentru a mânca dar și pentru a privi un concert organizat tot din banii lor – furați.

O viață mai bună – așa se numește protestul celor veniți duminică în Capitală ca să protesteze pentru partidul Șor. Aceștia au venit, ca de obicei, organizați cu rutiere și busuri – adică în cârduri. În timp ce majoritatea n-avea habar pentru ce au venit la protest, alții doreau pur și simplu să-și arate că ar fi venit acolo pentru a-și apăra patria.

„Am venit să ne prostituim, adică să prostestăm prostata, ne-a organizat doamna Tauber și ne-a spus că va fi concert cu Kirkorov și cu alți cântăreți vestiți din Rusia. Păi știți că noi venim mai ales la concerturile organizate de domnu Șor.” – ne-a declarat o femeie care nu părea să fi terminat nici cele patru clase. Un alt domn mai în vârstă ne-a declarat: „Unde-i mâncare și concert gratuit, acolo moldovanu îți vine la protest să-și apere țara, fie cât de cald n-a fi. Ne-au dat la toți câte o șapcă, câte un tricou și câte o gură de bere, câte o gălușcă și peurmă ne-au urcat în transpoarte să ne aducă aici la Chișinău. Ne-au promis concert dar așa și nu l-am mai văzut pe Kirkorov, da mai mult nu vin, doar dacă m-or plăti da mai dinainte.”

Oranizatorii acestui protest s-au arătat mulțumiți. Unul dintre ei chiar ne-a declarat deschis că s-a primit totul exact așa cum a fost organizat iar partea bună este că pentru eveniment nu s-a dat niciun ban din propriul buzunar.

„Ce bine că la noi pe multă lume o poți scoate pe la proteste chiar ca pe un cârd de oi. Le dai acolo câteva sute de lei, îi amăgești cu niște concerte gratuite și să vezi cum îți vin chiar și la plus 30 de grade pe căldură mare. Și partea cea tare este că aceste concerte sunt plătite tot din banii lor de prin taxe, hahaha, ce proști, Doamne…” – ne-a declarat un organizator de-al partidului Șor care ne-a rugat să nu-i divulgăm numele.

Articole asemănătoare