O servitoare din Moldova a ieșit și ea cu un placat în direct la Pervîi Kanal

Gest de nedescris al unei femei de serviciu din Republica Moldova. Aceasta a ieșit și ea cu un placat la Pervîi Canal (Canal 1) din Rusia unde a cerut înapoi miliardul furat de către Plahotniuc și Șor în Republica Moldova.

Femeia de Serviciu Nina Morari, o moldoveancă din Chișină care lucrează de ani de zile ca servitoare în studiourile televiziunii din Rusia, a vrut să le reamintească tuturor moldovenilor despre miliardul furat cu câțiva ani în urmă așa că și-a pregătit și ea un placat pe care l-a arătat în programul de știri de la ora 19 din Rusia:

„Se pare că în ultima vreme, din păcate, politicienii noștri au cam uitat de miliard. Așa că m-am gândit să ies și eu cu un placat pentru a reaminti lumii despre miliardul furat și pentru a-i ruga pe politicieni să-l dea înapoi. În Rusia sunt foarte mulțu moldoveni care privesc pervîi canal și eu cred că la sigur le-am atins inimile, mulți m-au contactat și m-au lăudat pentru curajul meu. Eu n-am să tac din gură, am să lupt până la capăt să ne întoarcă miliardul.” – susține Nina Morari care a fost concediată din cauza că nu este prima dată când iese cu un placat la televiziune. Tot ea, anul trecut, a dorit să afișeze o reclamă însă a fost oprită la timp de către echipa de filmare.

Se pare că pe doamna Nina s-ar fi lăsat inspirată de către jurnalista din Rusia care zilele trecute a ieșit cu un placat chiar la buletinul de știri din Rusia în care a cerut să fie stopat războiul din Ucraina.

Din păcate femeia de serviciu a fost concediată și nu i se va mai da voie să devină femeie de serviciu în Rusia timp de 5 ani. Totuși, aceasta a decis să se întoarcă acasă cu următoarea ocazie pentru a se alege cu un ordin pentru curaj din partea prim-ministrului Republicii Moldova și cu un premiu de o mie de lei.

Articole asemănătoare