Odnoklassniki l-a blocat pe Putin. Acesta nu va mai putea pune 5+

Lovitură grea pentru liderul de la Kremlin Vladimir Putin. Propria rețeau socială din Rusia Odnoklassniki i-a restricționat acestuia contul blocându-i un grup de pe Odnoklassniki și interzicându-i să mai pună sau să mai primească note de 5+ la fotografii.

Lovitura vine din cauza evenimentelor din ultima vreme inițiate de către Vladimir Putin. Astfel, pentru a-i da o lecție bună, administratorul rețelei sociale din Rusia Serghey Dimitrewitsch i-a blocat contul lui Putin impunându-i acestuia unele restricții după a fugit în Latvia pentru a nu fi bătut de către poliția din Rusia:

„Am decis să-i restricționăm domnului Putin accesul la Odnoklassniki. El aici avea un grup secret care se numea brat za brata, acest lucru nu-l știu toți, și împreună cu prietenii ei deseori făceau acolo tot felul de postări și postau poze sau laivuri, nu voia ca să le vadă nimeni și era un grup închis doar pentru ei – noi l-am șters complet. Plus la asta, Vladimir nu va mai putea da nici note de 5+ la poze și nu va mai putea scrie comentarii până când nu încetează toată nebuneala asta pe care a început-o. Plus la asta, Putin își va pierde toate notele de la pozele pe care ale are și nu va mai putea vedea cine l-a vizitat, chiar dacă va încerca să-și creeze alt cont pe rețeaua noastră socială, sistemele noastre vor putea identifica acest lucru și nu-i vor da voie.” – ne-a declarat administratorul rețelei sociale. Se pare că aceste măsuri i-au băgat în seamă pe cei de la Kremlin. Mai mulți miniștri au rămas dezamăgiți după ce și conturile lor au fost dezactivate, soțiile lor nemaiavând posibilitatea să le trimită stickere și poze de bună dimineața. 

Nu este prima interdicție pe care a primit-o Putin. Supermarketul Linella din Capitală la fel i-a pus lui Putin interdicție de a mai face cumpărături la ei: „Chiar dacă Putin nu a fost niciodată la noi să facă cumpărături, noi oricum nu-i vom mai permite să-și facă cumpărăturile aici. Chiar am instalat o cameră de luat vederi cu niște senzori de ultima generație care dacă detectează fața lui Putin la intrare atunci pornește o alarmă care se aude destul de tare și blochează brusc accesul în supermarket iar ușa nu se mai deschide timp de trei ore.” – ne-a declarat un purtător de cuvânt de-al rețelei de supermarketuri.

Camera de luat vederi a fost însă deinstalată din cauza că mai mulți tineri au vrut să glumească pe seama supermarketului așa că au mers acolo cu placate pe care era desenată fața lui Putin. Astfel, ușile supermarketului au rămas blocate câteva ore bune iar alarma declanșată a fost oprită abia după 30 de minute de răget.

Articole asemănătoare