Oh nu. Oligarh rus a murit după și-a pus în ceai otravă în loc de zahăr, din greșeală

Situație tragică într-un local din Rusia, Moscova. Un oligarh rus care se afla la masă cu Putin a murit după ce și-a pus otravă în ceai în loc de zahăr – totul din greșeală.

Totul s-a întâmplat zilele trecute într-un local de lângă Kremlin cunoscut pentru faptul că președintele Rusiei și prietenii săi mănâncă des acolo. După ce Putin împreună cu bunul său prieten oligarh au comandat câte un ceai, oligarhul ar fi folosit celelalte pachețele cu otravă. Cei de la Kremlin și-au cerut iertare pentru incomodități:

„Ne pare foarte rău de moartea domnului Evghenii, dar nu este vina noastră, el și-a făcut-o cu mâna lui și a decis să-și pună otravă în ceai. Credem că decesul a fost cauzat de sine însuși, nicidecum de noi. Noi am telefonat familia domnului dat pentru a-i ura condoleanțe iar pentru că Președintele nostru, domnul Vladimir Putin, este atât de bun la inimă, familia lui Evghenii se va alege cu un ajutor financiar în mărime de o sută de mii de ruble.” – se arată în comunicatul celor de la Kremlin.

Nu este prima dată când se întâmplă una ca asta. Data trecută un alt oligarh, cunoscut de-al lui Putin, a sărit mortal de la etajul zece – potrivit Kremlinului din cauza că ar fi dorit să facă parkour dar nu i s-ar fi primit.

Articole asemănătoare