Olar a început a urla pe la Orheiland după ce o fetiță nu i-a dat locul

Scandal la Orheiland, acolo unde activista Maria Olar a rămas supărată din cauza unei fetițe de 9 anișori. Fetița ar fi refuzat să-i dea activistei locul într-un carusel, fapt care a nemulțumit-o rău pe Olar.

Fetița de 9 ani era cu mama ei și savura timpul într-un leagăn când colo, Olar a apărut de nicăieri cățelușul ei de companie și a insistat ca fetița să părăsească leagănul din cauza că ea și cățelul ei tot vor să se le vină rândul. Copilul a refuzat însă să părăsească leagănul, așa că Olar a început a urla că cheamă poliția dacă fetița nu se dă la o parte. A intervenit însă și mama copilului care a rugat-o pe Olar să-i mai dea voie fetiței încă 5 minute, după care aceasta va părăsi caruselul.

Olar însă s-a înfuriat și mai tare și i-a reproșat mamei fetiței urlând la ea: „Auz fa, tu nu te amesteca. Polițiiaaaaa… Eu ce am, am cu copilul tău și lasă-ne pe noi să rezolvăm dar tu nu te înfoia în pene în genere șinie ești tu fa? Ai pașaport la tine sau vreun act de identitate, îmi poți demonstra că tu ești mama copilului? Păi dacă te amesteci arată-mi certificatul ei de naștere și peurmă vorbim. Mergi de-aici și ia-ți odorul cu tine că acuș am să chem poliția și am să vă scriu pe amândouă la procuratură. Educă-ți copchilul că eu stau cu câinele meu aici deja de jumătate de oră și nu ne vine rândul.”

Văzând acestea, mama copilei a părăsit parcul de distracții pentru a evita o încăierare cu Maria Olar. Totuși, a intervenit și Marina Tauber care a fost anunțată despre incident. Tauber a încercat s-o alunge pe Olar din parcul de distracții fiindcă ar fi deja prea în vârstă pentru atracțioane, însă Olar a știu cum s-o alunge și pe Tauber:

„Auz fa Mariană, nu mă fă te rog eu să urlu acuș aicia să mă audă toată lumea. Noi cu toții destul de bine știm din ce bani tu și cu Șor al tău ați construit aicia toată asta, așa că caută-ți de drum și dă-mi pace să-mi petrec eu timpul aicia” – i-a reproșat Olar Marinei Tauber în timp ce se afla pe teritoriul parcului de distracții deja de mai bine de șase ore.

Articole asemănătoare