Olar invitată la Dorin Galben: A început a urla la moderator și a părăsit studioul

Emisiune de neuitat pentru moderatorul Emisiunii Un Show de Doi Galbeni – Dorin Galben. Dacă de obicei acesta invită tot felul de vedete în platou, de această dată acesta a invitat-o pe activista civică Maria Olar care i-ar fi făcut probleme.

Activista civică Maria Olar a fost invitată la emisiunea lui Dorin Galben pentru a povesti cât de cât despre activitatea sa în calitate de activist. La un moment dat, Dorin Galben i-ar fi adresat activistei niște întrebări care ar fi deranjat-o atât de mult încât aceasta a pornit un live pe Facebook chiar în timpul interviului și a început a-l acuza pe Dorin Galben că ar avea oarecare legături cu Plahotniuc.

„Uitați-vă oameni buni, m-o chemat la emisiune să mă intervieveze și îmi pune niște întrebări de parcă aș fi eu cea mai criminală. Mergi de-aicea Dorine, nu-mi mai pune întrebări că nu mai vreau să-ți dau interviu și m-am răzgândit. Ne vedem în judecată ai înțăles? În judecată ne vedem de la așa întrebări pe care mi le pui tu. Că tu singur ți-ai făcut și casă, ți-ai luat și mașină dar din ce bani? Din banii lui Plahotniuc ca toți ceilalți în țara asta în afară de mine, arătați-mi ieșirea vreau să ies de aici” – s-a iritat Olar chiar în timpul interviului în timp ce țipa la moderatorul emisiunii, Dorin Galben.

Într-un final, Olar a fost totuși lăsată să iasă din platou iar interviul a fost întrerupt. Moderatorul emisiunii Dorin Galben ne-a mărturisit: „Eu sute de interviuri am făcut dar uite așa femeie eu n-am mai întâlnit. Pur și simplu am întrebat-o despre ce avere deține și câți bani primește lunar iar aceasta mi-a început a sări în cap de parcă aș fi întrebat-o ceva rău. Am hotărât împreună cu echipa nici să nu postăm interviul ca să nu șocăm lumea. Emisiunea noastră de obicei arată istoriile niștor oameni normali la cap, care stau pe scaun și ne răspund la întrebări ca un om normal – dar nu oameni dereglați un pic așa să zic, care-ți sar deodată în cap ca o găină când le pui niște întrebări simple” – ne-a declarat moderatorul emisiunii Dorin Galben care a hotărât să facă o mică pauză pentru a-și reveni.

Pe de-o altă parte, Maria Olar și-a continuat live-ul chiar după ce a ieșit din platou și s-a luat de o altă persoană pe care a întâlnit-o pe stradă, susținând că persoana dată ar fi mâna dreaptă a lui Plahotniuc și l-ar fi ajuta pe acesta pe vremea când Plahotniuc se afla în țară. Era însă vorba despre un simplu pensionar în vârstă de 68 de ani care mergea la un spital din Capitală pentru a-și măsura hipertensiunea.

Articole asemănătoare