Olaru a urlat în fața Moldcell: „Ați închis rețaua ca eu să nu pot face live”

Urlete și răcnete animalice chiar în fața unei filiale ale operatorului de internet și telefonie Moldcell. După ce ieri rețeaua companiei nu a funcționat – acest lucru a nemulțumit-o și pe activista civică Maria Olaru care a ieșit chiar astăzi în fața Moldcell pentru a urla la angajații nevinovați.

Din cauza că rețeaua de telefonie și de internet nu i-a funcționat, Olar crede că Moldcell ar fi de fapt întrerupt utilizarea serviciilor pentru toți utilizatorii tocmai pentru ca aceasta să nu mai poată face live-uri pe Facebook pentru a arăta adevărul lumii.

„Bandiuharii, voi sunteț cot la cot cu Plahatniuc, nu mă lăsați să postez lucruri pe interneturi și-mi închideți moldțălul special. Ați închis moldțălul ca să nu poată lumea să intre în internături și să poată face laivuri să arate bispridelul din țara asta, oameni buni ieșiți la revoluție. Nu-i prima dată, cu câteva săptămâni în urmă tot mi-ați închis telefonul și internetul să nu cumva să pot face fotografii și video pentru lume să vadă cum vă bateț joc, eu pentru ce plătesc lunar comunalele și lumina și gaz, bandițiilooor? Ruușiine, n-aveți soviste. Data trecută am fost la voi într-o filială să-mi încarc contul și m-a dat afară operatorul vostru, o zis că am țipat la el. Care țipat wăi? Eu vorbesc calm și nu țip, tâlharilor” – a urlat Olar în fața magazinului Moldcell după care și-a mâncat propria cartelă SIM în semn de protest.

Am contactat un operator al companiei pentru o declarația iar acesta a negat orice acuzații: „Nu i-am mai oprit noi internetul doamnei date, pur și simplu un tehnician de-al nostru a lăsat din păcate o cană foarte fierbinte de ceai chiar pe serverul central, lucru care a dus la supraîncălzirea serverului și, ulterior, la căderea întregii rețele. Au fost nevoie de câteva ore până când am rezolvat problema și am restabilit rețeaua din cauza că tehnicianul nostru nu-și putea aduce aminte pe care server și-a lăsat cana fierbinte de ceai. Ne cerem scuze pentru inconveniența creată. Drept răsplată toți abonații Moldcell vor primi câte 25 de minute gratuite și nelimitate în rețeaua noastră la prețul istoric de doar 20 de lei.”

După protest, am contactat-o și pe Olar pentru replică: „Mai mult eu n-am să mai stau la moldțăl, vedeți că îmi tot închid telefonul, asta ei special nu vor ca eu să protestez și să arăt lumii lucrurile iestea pe internăt. Tare mi-o trebuit moldțălul lor, iaca eu acum m-am mutat la nokia și telefonu merge mult mai bine, și laivuri pot să fac în liniște fără să mă închidă cineva. Aceia de la nokia mi-au dat și telefonul ista ca cărănida, și o cartelă de-a lor. Data viitoare când am să mă enervez apăi am să arunc cărănida asta de telefon în cine am să apuc” – ne-a declarat Maria Olar supărată rău pe rețeaua Moldcell de la care cere despăgubiri morale în mărime de 15 milioane de lei pentru că i-ar fi blocat accestul la internet.

Articole asemănătoare