Orheienii s-au distrat la Orheiland gratuit – din miliardul furat de Ilan Șor

Sărbătoare la OrheiLand – acolo unde Orheienii au patinat, au mâncat și s-au distrat gratuit. Totul finanțat chiar din miliardul furat de către Ilan Șor, care, chiar de-a furat, le dă și Orheienilor care nu par să fie prea deranjați de acest lucru.

Oamenii nu par să aibă mustrări de conștiință că se folosesc de niște lucruri finanțate din miliardul furat de Ilan Șor, bani care nu-i aparține doar Orheiului ci țării întregi. Cu toate că din acești bani s-ar putea construi toalete în interiorul școlilor din țară sau condiții mai bune de trai pentru cetățenii care trăiesc la limita sărăciei, pa Orheienii prezenți la Orheiland în seara de Crăciun din acest an pare să-i doară drept în cot că banii furați sunt dați în vânt.

„Ei și chiar mă doare drept în fund dacă a furat, el ne dă și nouă. Uitați-vă ce sărbătoare frumoasă o făcut aici la Orheiland, e totul gratuit: ne-am dat gratis la patinoar, am mâncat mici gratis și ne-am dat huța la cacelii. Chiar mulțumim lui domn Șor că face acest lucru pentru oameni, că toți fură dar măcar domnu Șor ne dă și nouă. Chiar de-a furat, pohui, că el face numai pentru oamenii care îl susțin și ne doare drept în fund ce zic alții. Ce dumneavoastră n-ați furat niciodată sau ce? Eu tot am furat de la mama bani când eram mititică, și ce rău în asta? Cu toții am mai furat câte ceva, dar să facem și fapte bune din banii furați măcar – că asta se iartă. Dapăi așa o spus arhiepiscoul de Orhei, că Domnu ne iartă dacă furăm – cu condiția că din banii furați donăm o parte și Bisericii.” – ne-a declarat o femeie prezentă la eveniment care zbiera pe acolo și stătea la rând pentru a 5-a cană cu izvar gratuit.

Articole asemănătoare