Paradă de 9 Mai organizată de PSRM în centrul Capitalei

Și în acest an parada de 9 mai a socialiștilor a avut loc în centrul capitalei Chișinău a republicii Moldova. Doar că de această dată mulți membri PSRM au încurcat Parada și au luat cu ei steagurile curcubei, crezând că e vorba de o paradă a persoanelor LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transexual).

În dată ar fi apărut însă liderul socialist Igor Dodon care a strigat tuturor bărbaților gay să plece, femeile lesbience puteam însă rămâne. Din această cauză, doi bărbați din Briceni au hotărât să-i facă în ciudă lui Dodon începând să se sărute chiar în public, momentul fiind filmat pentru canalul Public de Televiziune Moldova 1.

Igor Dodon a ieșit în fața oamenilor cerându-și scuze pentru destrebălarea care s-ar fi produs. Acesta nu a renunțat la faptul de a menționa că el este apărătorul familiei tradiționale și nu are nimic de făcut cu homosexualii și lesbiencele care s-au prezentat la parada Partidului Socialiștilor.

Echipa noastră jurnalistică a scos însă la iveală că bărbații din imagine care se sărută ar fi de fapt aproapiați al lui Igor Dodon – bărbatul din stânga un nepot iar cel din dreapta verișor cu Igor Dodon.

Articole asemănătoare